Kriptolar:
29536
Bitcoin:
$63.582
% 2.86
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.64
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 5.56
Korku & Açgözlülük:
48 / 100
Bitcoin:
$ 63.582
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Huobi, Stablecoin HUSD’yi Delist Ediyor

Huobi, ABD dolarına endeksli stablecoin HUSD’yi delist edeceğini duyurdu.

Kripto para borsası, stablecoin HUSD’yi delist edecek ve kullanıcıların varlıklarını USDT’ye dönüştürecek.

Huobi, Stablecoin’ini Delist Ediyor

Huobi, HUSD’yi delist edeceğini açıkladı. Borsa, konuyla ilgili olarak şunları söyledi:

“Blockchain ekosisteminin sağlıklı gelişimini teşvik etmeye yönelik çabalarımızın bir parçası olarak uobi Global, Huobi Global Token Yönetim Kurallarının 11. Maddesine uygun olarak HUSD alım satım hizmetini durduracak ve HUSD delist edilecek”

Borsa, delist işleminin 28 Ekim TSİ 11:00’da başlayacağını açıkladı. Bu tarihten itibaren, HUSD para yatırma ve çekme işlemleri durdurulacak ve stablecoin ile ilgili tüm teklifler iptal edilecek. Borsa ayrıca, kullanıcıların HUSD token’larını 1:1 oranında USDT’ye çevirecek. Çeviri işlemi 4 Kasım’a kadar tamamlanacak.

ERC-20 üzerinde inşa edilen HUSD, 11 Ekim’de dolar sabitini kaybederek 0,90 dolara kadar geriledi. Token’ın ismi Huobi ile aynı ismi paylaşmasına karşın Hong Kong merkezli Stable Universal tarafından kontrol ediliyor.

Borsa, 8 Ekim’de şirketin çoğunluk hissesinin Hong Kong merkezli About Capital Management’a satılacağını söyledi. Wu Blockchain ise hisse satışı arkasındaki gerçek ismin, Tron’un kurucusu Justin Sun olduğunu iddia etti.

Justin Sun ise borsa için yalnızca bir danışman olduğunu ifade etti.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir