Kriptolar:
29484
Bitcoin:
$57.753
% 0.73
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 1.10
Piyasa Değeri:
$2.16 T
% 2.11
Korku & Açgözlülük:
54 / 100
Bitcoin:
$ 57.753
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.16 T

Huobi Sonuçları Açıkladı: Bu Altcoin’ler En İyi Kriptolar!

Huobi tarafından yürütülen bir ankete göre Bitcoin’in yanı sıra, altcoin projeleri Ethereum, Shiba Inu ve Dogecoin en iyi ve en popüler kripto para birimleri olarak öne çıktı. Anket bulgularına göre, yatırımcılar uzun vadeli yatırım potansiyeli için kripto paralara yöneliyor. Meme coinler Shiba Inu ve Dogecoin, ABD yatırımcıları arasında sosyal olarak baskın kripto para birimleri arasında.

En iyi kriptolar arasındaki altcoin projeleri

Ünlü kripto para borsası Huobi’nin anket bulgularına göre, 2021’de meme paraları ABD’li yatırımcılar arasında ana akım haline geldi. Bitcoin, Ethereum, Shiba-Inu temalı kriptolar sosyal hakimiyetin tadını çıkarıyor. Kripto para borsası Huobi kısa süre önce “Kripto Algı Raporunu” yayınladı. Huobi, en iyi kripto para birimlerini ve yatırımcılar arasındaki algılarını belirlemek için ABD’den 3000’den fazla katılımcıyla anket yaptı. Rapor, Bitcoin, Ethereum, Shiba Inu ve Dogecoin’in en iyi kripto para birimleri arasında yer aldığını ortaya koyuyor. Shiba Inu ve Dogecoin gibi meme paralarının sosyal egemenliği, 2021’de kripto para birimini ana akım haline getirdi. Shiba Inu, Ethereum balinaları meme tokenini biriktirmeye devam ederken, kullanıcılarda bir artışa tanık oldu. Coinmuhendisi.com ‘un aldığı bilgilere göre ankete katılan katılımcıların %40’ı, uzun vadeli yatırım potansiyelleri için kripto para birimlerine yöneldi.

İlginç bir şekilde, Fidelity araştırmacılarının yakın tarihli bir raporu, Bitcoin’i erken benimseyen ülkeler ve diğerleri arasında uluslararası düzeyde rekabet olduğunu ortaya koydu. Analistlere göre, Bitcoin’i erken benimseyen ülkeler uzun vadede daha iyi durumda olabilir. Raporda şunlar yazıyor: “Bitcoin’in benimsenmesi artarsa, bugün bir miktar Bitcoin’i güvence altına alan ülkeler, rekabet açısından emsallerinden daha iyi durumda olacaktır.” Bir kripto analisti olan @Hayess5178, yakın tarihli bir tweet’te Bitcoin hakimiyetinin altcoinler ve katman 1 ölçekleme çözümleri arasındaki fiyat trendleri için neden anahtar olduğunu açıkladı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir