Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$63.525
% 0.66
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 63.525
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Huobi, Operasyonlarını Cebelitarık’a Taşıma Kararı Aldı

2013 yılından beri faaliyet gösteren kripto varlık işlem platformu Huobi, Bloomberg’ün haberine göre Çin’deki baskı sebebiyle operasyonlarını Cebelitarık’a taşıma kararı aldı.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Cebelitarık Finansal Hizmetler’e göre Huobi, şirketin faaliyetlerini Çin’den Cebelitarık’a taşıma sürecini başlatmak için düzenleyiciden onay aldı. Sürecin ardından Huobi, bir kez daha GFSC tarafından düzenlenecek olan Huobi Cebelitarık şirketi aracılığıyla doğrudna spot ticaret hizmeti sunabilecek.

Konuyla ilgili açıklama yapan Huobi Group kurucu ortağı Du Jan, kripto endüstrisinin sürekli olarak büyüdüğünü ve şirketin işlerini zorluklara uygun hale getirmesi gerektiğini dile getirdi.

Şirketin hissedarları daha önce şirket faaliyetlerinin Çin dışına çıkarılmasına karar vermişti. Çin’in baskıları sebebiyle şirket hissedarları başka bir seçenek bulamadı.

Cebelitarık, kripto dostu ortam nedeniyle dijital varlık üzerinde çalışan şirketler için adeta bir sığınak görevi görüyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version