Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.434
% 0.12
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.434
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Huobi, NFT Pazaryeri Denemesini Başlattı

Blockchain firması ve kripto para borsası Huobi, kullanıcıların NFT sanat eserlerini, koleksiyonlarını ve diğer dijital öğeleri satın almalarına ve satmalarına olanak tanıyan, NFT Pazaryeri denemesiyle Metaverse’deki iddiasını ortaya koyuyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Huobi, Huobi NFT pazarının lansmanının bir süredir bu proje üzerinde çalıştığını ve metaverse stratejisinin genişletilmesinde “önemli bir kilometre taşı” olduğunu söyledi.

Şirket ayrıca oyun, merkeziyetsiz finans ve GameFi projeleri üzerinde çalışıyor. Huobi Group’un yatırım kolu olan Huobi Ventures, Eylül ayında GameFi projelerine yatırım yapmak için 10 milyon dolarlık bir fon başlattığını duyurdu.

Huobi Group strateji direktörü Jeff Mei yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

“NFT’lerin değişmez bir mülkiyet kanıtı olarak kavramı çok güçlü, bu yüzden NFT pazarımızın bizi nereye götüreceğini görmekten heyecan duyuyoruz.”

Son zamanlarda, kullanıcıların NFT’leri satın alabilecekleri, oluşturabilecekleri, görüntüleyebilecekleri ve takas edebilecekleri birçok NFT pazaryeri hizmete girmiştir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir