Kriptolar:
29351
Bitcoin:
$66.324
% 0.30
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.27
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 0.14
Korku & Açgözlülük:
71 / 100
Bitcoin:
$ 66.324
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.44 T

Huobi Global, Hisselerini About Capital’e Sattığını Duyurdu

Kripto borsası Huobi Global, ana idare hisselerini Hong Kong merkezli About Capital‘e sattığını duyurdu.

Yapılan anlaşmaya göre Huobi, elinde bulundurduğu yönetim hisselerini About Capital’e sattı. Kripto borsasının çoğunluk hisselerini alacak olan About Capital, yönetim hakkıını elinde bulunduracak. Ancak şirkete göre bu anlaşma, ticari operasyonları etkilemeyecek.

Kripto Borsası Huobi, Hisse Satışına Olumlu Bakıyor

Kripto borsası Huobi yaptığı blog paylaşımında, çoğunluk hissesini About Capital‘e sattığını duyurdu. Şirket, bu satışın sadece yönetim hisselerini kapsadığını belirtti. Dünyanın en büyük kripto para borsalarından biri olan Huobi, temel operasyon ve iş yönetimi ekipleri üzerinde devir gerçekleştirmedi. About Capital, borsanın çoğunluk hisselerini kontrol edecek

Daha önce kripto borsasının yüzde 60’lık hissesi için 1 milyar dolar değer biçen şirketin bu anlaşmadan ne kadar alacağı bilinmiyor.

Kripto borsası, bu hisse satışına olumlu bakıyor. Şirket, elde edilecek geliri kripto endüstrisinde gelişme ve büyüme amacıyla kullanacak. Ayrıca marjin ve risk fonlarına da katkıda bulunacak. Artan kripto rekabetinde güçlenmek isteyen şirket, küresel genişleme kapsamında markasını duyurmaya odaklandı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir