Kriptolar:
29659
Bitcoin:
$61.440
% 0.38
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.03
Piyasa Değeri:
$2.26 T
% 0.79
Korku & Açgözlülük:
53 / 100
Bitcoin:
$ 61.440
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.26 T

HTC’nin Yeni Metaverse Telefonu Kripto Para ve NFT Cüzdanını İçeriyor

HTC Desire 22 Pro, metaverse’te gezinmek ve kripto ve NFT’lerinizi yönetmek için gerekli uygulamalarla birlikte gelecek.

Akıllı telefon üreticisi HTC, metaverse platformuyla uyumlu olacak şekilde tasarlanan ve kripto ve NFT işlevselliğini içeren ilk “Viverse” telefonunu piyasaya sürdü. HTC Desire 22 Pro, kripto ve NFT’ler dahil olmak üzere metaverse içeriğinize telefondan erişmenize ve bunları yönetmenize izin veren uygulamalarla önceden donatılmış olarak gelir. Bir Viverse uygulaması ayrıca dijital bir pazarda NFT satın almanıza ve duyuru başına “kendi sanal alanınızı yaratmanıza” olanak tanır. Desire 22 Pro ayrıca Ethereum ve Polygon tabanlı yerleşik bir kripto cüzdanı ile birlikte piyasaya sürülecek.

Cihaz, içeriği kablosuz olarak VR başlığına yansıtmanıza olanak tanıyan HDCP 2.2 bağlantısına sahip HTC’nin hafif Vive Flow VR başlığıyla birlikte çalışacak şekilde optimize edilmiştir ve bir Vive Manager uygulaması da VR donanımınızı kurmanıza ve yönetmenize olanak tanır.

Bilindiği üzere HTC, kripto teknolojisini erken benimseyen markalardan birisi. 2018’de yerleşik bir kripto donanım cüzdanına ve tam bir Bitcoin node’u çalıştırma yeteneğine sahip Exodus 1 akıllı telefonunu üretti.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir