Kriptolar:
29756
Bitcoin:
$66.941
% 2.21
BTC Dominasyonu:
%54.4
% 0.24
Piyasa Değeri:
$2.43 T
% 3.07
Korku & Açgözlülük:
74 / 100
Bitcoin:
$ 66.941
BTC Dominasyonu:
% 54.4
Piyasa Değeri:
$2.43 T

Hodlnaut, Singapur’da Alacaklı Koruması İstiyor

Hodlnaut

Yakın zamanda para çekme işlemlerini durduran kripto para borç veren Hodlnaut, alacaklı koruması altına alınmak için Singapur’da bir başvuruda bulundu.

Kripto para sektöründe bu yıl bozguna uğrayan kripto şirketleri arasında Hodlnaut da yer alıyor. İflas eşiğinde para çekme işlemlerini durduran şirket, müşterilerin acil çıkış likiditesine erişmesine izin vermenin yollarını araştırıyor.

Hodlnaut, Alacaklı Koruması için Singapur Yüksek Mahkemesine Başvurdu

Hodlnaut, web sitesinde yaptığı bir açıklamada, koruma başvurusunun şirketin bir kurtarma planına odaklanabilmesi için yasal taleplerde ve işlemlerde geçici bir fırsat sağladığını ancak, bunların çeşitli paydaşların onaylarına tabi olduğunu söyledi.

Şirket, mali durumunu istikrara kavuşturmak için avukatlarla yakın bir şekilde çalışıyor. Zor bir mali durumun içinde olduklarını kabul etmelerine rağmen, tüm varlıklarının kaybolmadığını da belirttiler.

Singapur Yüksek Mahkemesi’ne alacaklı koruma başvurusunu sunan Hodlnaut, müşterilerinin kripto para birimlerini düşük fiyatlarla satmayı gerektireceğinden, optimal olmayan varlıkların zorla tasfiyesinden kaçınmayı hedeflediğini söyledi.

Hodlnaut, 19 Ağustos’ta bir güncelleme daha yapacağını ve Kairos Corporate Advisory Pte’den Tam Chee Chong‘un yargı müdürü olarak atanması için başvurduğunu da söyledi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir