Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$70.729
% 0.57
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 70.729
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

Hindistan ve Pakistan’da Kripto Pazarı Büyüyor

Chainalysis’in verilerine göre Hindistan ve Pakistan’da kripto benimsenmesine büyük artış söz konusu.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Chainalysis’e göre Hindistan ve Pakistan’daki kripto pazarı, oldukça güçlü durumda. Son 12 ayda kripto sektöründe Hindistan’da %641’lik artış görülürken Pakistan’da da %711’lik bir büyüme söz konusu. Hintlilerin kripto platformdaki etkinliği ise bunun %60’ını oluşturuyor. Chainalysis’e göre Hindistan’daki kripto alanındaki girişim yatırımları da arttı.

Rapor ayrıca Vietnam’ın da kriptoyu hızlı bir biçimde kabul ettiğini ortaya koyuyor. Chainalysis, Hintli kripto yatırımcılarının büyük finansal kurumların bir parçası olduğunu düşünüyor.

Ancak hala Bitcoin ve diğer kripto varlıklar Hindistan’da değil. Buna rağmen Hindistan’daki kripto etkinliği her geçen gün artıyor.

Hindistan’ın Ödeme Devi, Bitcoin Teklifi Başlatabilir

Economic Times, Hindistan’da dijital ödemelere ilk olanak tanıyan şirket olan Paytm’in kripto varlıkların ülkede yasallaşması durumunda müşterilerine Bitcoin teklif etmeyi düşünebileceğini bildirdi.

Şirketin CFO’su Madhur Deora’ya göre şimdiye kadar Bitcoin etrafındaki düzenleyici kurallar son derece “gri bir alanda” yer alıyor. Ancak durumun değişmesi halinde Paytm, Bitcoin tekliflerini başlatmayı düşünecek.

Bu, Hindistan’ın kriptoyu benimsemesi için oldukça önemli bir adım olacaktır.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir