Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$70.698
% 2.04
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 70.698
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

Hex Trust, Dubai’den Sanal Varlık Lisansı Aldı

Dijital varlık koruma şirketi Hex Trust, Dubai‘ninSanal Varlıklar Düzenleme Kurumu’ndan (VARA) lisans aldı.

Günden güne gelişen ve benimsenen kripto paralar, ülkelerin de radarına girmeye başladı. Blockchain ve dijital varlıklar konusunda yoğun çalışmalar yürüten ülkeler, teknolojide geride kalmak istemiyor. Bu ülkelerden birisi olan Singapur, blockchain merkezi olmak istediğini belirtti. Ayrıca Güney Kore, bir şehrini düzenleyicilerden arındırarak bu alandaki çalışmaların merkezi yaptı. Avrupa tarafında da MiCa aracılığıyla çalışmalar yürütülüyor. FTX borsasının çökmesi, düzenleme ve denetleme düşüncesine yoğunlaştırdı. Son olarak Hex Trust, Dubai’den lisans aldı.

Hex Trust, Dubai Sınavından Geçti

Kripto ve dijital varlık koruma şirketi Hex Trust, Dubai’den Minimum Uygulanabilir Ürün (MVP) lisansı aldı.

Dijital varklık şirketi, aldığı MVP lisansı sayesinde ülkedeki hizmetlerini sorunsuz halledebilecek. Bu lisans, kurumsal müşterilere sanal varlık saklama hizmetleri, staking hizmetleri ve komisyon imkanı gibi çeşitli imkanlar sunacak. Şirket, Dubai’den aldığı bu lisans ile güvenilirlik kazandı.

Haziran ayında Dubai’den geçici izin alan dijital varlık koruma şirketi, yaklaşık beş ay sonra tam lisansını almayı başardı. Ayrıca Dubai’de, Binance ve Komaiun da lisans aldı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir