Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$64.001
% 1.02
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.001
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Herkesi Şaşırtan Trader, Altcoin Seçimlerini Paylaştı!

Real Vision Botu, alım satım yaptığı altcoin projelerini paylaşmaya devam ediyor. Ünlü bir finans şirketi olan Real Vision’ın oluşturduğu bot, en son portföy tahsislerini sunuyor. İşte detaylar…

Kullanıcıların risk iştahında düşüş

Coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere Real Vision botu, en büyük 20 kripto para biriminin toplamından daha iyi performans göstermesiyle biliniyor. Robotun en son portföy tahsisi, Bitcoin ve Etheruem’un belirli direnç seviyeleriyle mücadele ettiği sırada geliyor. Bitcoin, geçtiğimiz gün 20.000 doların altına indi ve şu an 19.450 dolar civarında el değiştiriyor. Diğer altcoin’ler ise iç açıcı bir performans sergilemiyor.

Real Vision Botu, her hafta bir “kovan zihni” fikir birliği ile tutarlı algoritmik portföy değerlendirmeleri oluşturmak için anketler yürütüyor. Botun en yeni verileri, traderların risk iştahının son haftalara kıyasla biraz düştüğünü gösteriyor. Çünkü, çoğu piyasa katılımcısının oyu, en büyük kripto para birimlerine verilen ağırlıkla dikkat çekiyor. En büyük kripto para birimleri olan Bitcoin için yüzde 57, Ethereum için ise yüzde 43’lük bir tahsise oy verildi.

Real Vision Botunun hedefinde bu hafta hangi altcoin projeleri var?

Üçüncü sırada yüzde 33 ile borç verme ve borç alma protokolü Aave (AAVE) geliyor. Ardından yüzde 29 ile Ethereum rakibi Solana (SOL) geliyor. Popüler kripto para borsası Binance’in yerel tokeni BNB ve merkezi olmayan finans protokolü Uniswap (UNI), yüzde 20’lik artırılmış tahsisle beşinci sırada yer aldı. Anketin en son hali ise aşağıdaki şekilde:

  • Bitcoin, yüzde 57
  • Ethereum, yüzde 43
  • Aave, yüzde 33
  • Solana, yüzde 29
  • BNB, yüzde 20

Katılımcılar, layer-2 ölçeklendirme çözümü Polygon (MATIC), dolara sabitlenmiş stablecoin US Dollar Coin (USDC), akıllı sözleşme platformu Algorand (ALGO) ve ETH rakibi Cardano (ADA) için yüzde 16’lık oy verdi.  Hem ALGO hem de ADA, bu hafta üst düzey Cardano mimarı John Woods’un Algorand için çalışmak üzere Input Output Global’den (IOG) ayrıldığının duyurulmasının ardından haberlerde yer aldı. Ağırlıklı kripto paraların listesini yüzde 14 ile tamamlayan proje ise layer-1 akıllı sözleşme platformu Avalanche (AVAX) oldu.

Bu hafta listeden “nötr” olarak düşen kripto para birimleri arasında merkezi olmayan zincirler arası likidite protokolü THORChain yer aldı. Ayrıca merkezi olmayan uygulama oluşturma protokolü Hedera Hashgraph (HBAR) ve 3D sanal gerçeklik dünyası Decentraland (MANA) de yer aldı.   Real Vision kurucusu ve makro ekonomi uzmanı Raoul Pal, botun tarihsel performansını “şaşırtıcı” olarak nitelendirerek, tarihsel olarak piyasadaki en iyi 20 kripto varlığın bir kovasını yüzde 20’den fazla geride bıraktığını söyledi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir