Kriptolar:
29472
Bitcoin:
$57.226
% 4.31
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.05
Piyasa Değeri:
$2.21 T
% 5.02
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 57.226
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.21 T

“Haziran’dan Önce Bu Altcoin’den Almalısınız” İşte Nedeni!

Son zamanlardaki düşüşe rağmen, Cardano kararlı görünüyor ve faaliyet belirtileri göstermeye devam ediyor. Bu düşüş, piyasa fiyatı yükselmeden önce ADA’yı satın almak için mükemmel bir fırsat olabilir. Altcoin piyasasındaki düşüşe rağmen Cardano’nun dayanıklılığını ve kalıcılığını gösteren birkaç tür faaliyet var.

ADA durmuyor, Hazirandan önce satın almak için iyi bir zaman mı?

İlk olarak, Vasil hard fork Haziran ayına planlandı. Aynı zamanda, Cardano’ya muazzam performans iyileştirmeleri getiren devasa bir yükseltme. Kurucu Charles Hoskinson, güncelleme düştüğünde birçok kullanıcının ve dApp’nin artan ADA TVL’ye katkıda bulunacağını iddia ediyor. Hoskinson, Cardano’nun geleceği konusunda endişeli olduğuna dair hiçbir belirti göstermiyor.

İkincisi, sadece birkaç gün önce IOHK, Cardano’nun geliştirilmekte olan yaklaşık 900 projesi olduğunu duyurdu. Bu, Başkan Yardımcısı Tim Harrison’ın Cardano’nun geliştirme aşamasında yalnızca 500 projesi olduğunu açıkladığı Mart ayındaki son güncellemeden bu yana önemli bir artış.

Üçüncüsü, bu Nisan ayındaki düşüş piyasasına rağmen, Cardano kullanıcıları ADA stake edilen %74’lük bir dönüm noktasına ulaştı. Bu, binlerce kullanıcının son iki yılda 3.000 aktif havuz arasında neredeyse 23 milyar dolar değerinde ADA’yı stake ettiği anlamına geliyor.

Altcoin projesinden son gelişmeler

Coinmuhendisi.com olarak aktardığımız üzere, Mart ayında Charles Hoskinson, Cardano’nun “milyonlarca yerel varlığa ve yüzlerce dApp’a” sahip olduğunu duyurdu. Tweet, Hoskinson’ın çok daha az sayıda varlık ve dApps öngördüğü eski bir tweet’i geri çağırma bağlamına alındı. Yine Hoskinson, ADA’yı zorlamada kararlılık ve inat gösteriyor.

Dahası, Şubat ayında ADA tutan cüzdan sayısı önemli ölçüde artarak 3 milyonu aştı. Ayrıntılı olarak, Aralık 2020, ADA tutan 186.000 cüzdan gösterdi; ve 2022’nin ilk çeyreği itibariyle bu sayı 3.200.000 cüzdana yükseldi. Bu yüzde 1.600’lük bir artış.

Tüm bu etkinlikler, Cardano’nun etkinlikle dolup taştığını gösteriyor. İstatistikler gelişmeye devam ettikçe Cardano’nun ne kadar hızlı büyüdüğüne şahit oluyoruz. Sonuç olarak, analistlere göre Haziran ayı gelmeden ADA satın almak için şimdi en iyi zaman olabilir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bu gönderi Altcoin’ te gönderildi ve ’ te etiketlendi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir