Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$63.749
% 4.15
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 63.749
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Haziran’da Satın Alınacak 7 Altcoin Belli Oldu!

En son videoda, kripto odaklı ünlü bir Youtube Kanalı olan Cheeky Crypto, Haziran 2022’de satın alınması gereken en iyi 7 altcoin projesini paylaştı. Tahminlerin kesinlik bulundurmadığını unutmadan, analistlerin beklentilerine göz atalım.

Haziran 2022’de izlenebilecek 7 altcoin projesi

Algorand (ALGO)

Listedeki ilk altcoin projesi Algorand (ALGO), çok çeşitli uygulamaları destekleyen, kendi kendini idame ettiren, merkezi olmayan, Blockchain tabanlı bir ağdır. Bu sistemler güvenli, ölçeklenebilir ve verimlidir, gerçek dünyadaki etkili uygulamalar için tüm kritik özellikleri sağlar. Algorand, yeni güven biçimleri oluşturmak için güvenilir performans garantileri gerektiren hesaplamaları destekleyecektir.

ALGO, son düşüşle birlikte şimdilik 0,36 dolardan işlem görüyor, piyasa değerine göre 30. sırada yer alıyor ve düşüş hacmi göz önünde alındığında, analistlere göre Haziran ayında sert hareketler yapabilecek bir altcoin.

Hedera (HBAR)

Haziran 2022’de satın alınacak ikinci altcoin Hedera (HBAR), bireylerin ve işletmelerin güçlü DApp’ler oluşturmasına olanak tanıyan, merkezi olmayan ekonomi için en çok kullanılan, sürdürülebilir, kurumsal düzeyde kamu ağıdır.

HBAR, yazım sırasında hafif bir yükselişle 0,08 dolardan işlem görüyor ve piyasa değerine göre 33. sırada. Bu altcoin projesinin bir sonraki boğa döngüsünde gerçekten başarılı olması bekleniyor.

Polkadot (DOT)

Listedeki bir sonraki Polkadot (DOT), yalnızca tokenlerin değil, herhangi bir veri veya varlık türünün cross chain aktarımını kolaylaştıran ve böylece Blockchain ağlarının birbirleriyle birlikte çalışabilir olmasına izin veren açık kaynaklı bir parçalanmış multi chain protokoldür. Polkadot, Web 3 olarak da bilinen Blockchain’in merkezi olmayan interneti için bir temel sağlamak üzere tasarlandı.

DOT, önceki boğa döngüsünde iyi bir performans göstermedi, ancak önceki döngüden daha fazla, birden fazla yüzde yapması bekleniyor. Eski bir Ethereum’un kurucusu tarafından yönetiliyor. Sonuç olarak, analistlere göre uzun vadede parlayan altcoin projeleri arasında. DOT, yazım sırasında 9,5 dolardan işlem görüyor ve piyasa değerine göre 11. sırada yer alıyor.

Chainlink (LINK)

Haziran 2022’de izlenmesi gereken bir sonraki altcoin Chainlink (LINK), evrensel olarak bağlantılı akıllı sözleşmeler sağlayan bir Blockchain soyutlama katmanıdır. Merkezi olmayan bir oracle ağı aracılığıyla Chainlink, Blockchain’lerin harici veri entegrasyonlarını, olaylar ve ödeme yöntemleri ile güvenli bir şekilde etkileşime girmesine izin vererek, karmaşık akıllı sözleşmelerin baskın dijital sözleşme biçimi haline gelmesi için ihtiyaç duyduğu kritik af-chain bilgiler sağlar.

Metaverse alanında birçok farklı nedenden dolayı gerçek bir oracle ağına ihtiyaç duyuluyor. Dolayısıyla Chainlink bu alanda doğrudan yükselecek bir altcoin. LINK, yazım sırasında %2 artışla 6,5 ​​dolardan işlem görüyor ve piyasa değerine göre 28. sırada yer alıyor.

Solana (SOL)

Listedeki bir sonraki altcoin Solana (SOL), DeFi çözümleri sağlamak için Blockchain teknolojisinin izinsiz doğasına dayanan, oldukça işlevsel bir açık kaynak projesidir. Projeyle ilgili fikir ve ilk çalışmalar 2017’de başlarken, Solana, merkezi İsviçre’nin Cenevre kentinde bulunan Solana Vakfı tarafından Mart 2020’de resmi olarak başlatıldı.

Bu arada, Solana pek çok zorlukla karşılaşıyor ama devasa bir yatırımcı desteği var. SOL, yazım sırasında %6 artışla 44.84 dolardan işlem görüyor ve piyasa değerine göre 9. sırada yer alıyor.

SingularityDAO (SDAO)

Haziran 2022’de izlenecek bir sonraki altcoin SingularityDAO (SDAO), ilk merkezi olmayan, gözetimsiz, dinamik olarak ayarlanmış token sepetlerini (DynaSet) yarattı ve bu sepetler, benzerleri Wall Street’te günlük olarak kullanılan son derece gelişmiş Yapay Zeka tarafından desteklenen ve sonunda çoğunluk kontrolünü bu Zeka’ya devretti.

SDAO, yazım sırasında %1. artışla 0.7692 dolardan işlem görüyor ve piyasa değerine göre 522. sırada yer alıyor.

Cardano (ADA)

Cheeky Crypto analistlerinin listesindeki son altcoin Cardano (ADA), hedefinin “değişkenlik yapanların, yenilikçilerin ve vizyonerlerin” olumlu küresel değişim getirmesine izin vermek olduğunu söyleyen bir PoS Blockchain platformu.

Cardano’nun diğerlerine kıyasla çok fazla benimsendiği söylenebilir. ADA, yazım sırasında %1 artışla 0.46 dolardan işlem görüyor ve piyasa değerine göre 8. sırada yer alıyor. Coinmuhendisi.com olarak hazırladığımız güncel altcoin haberlerine buradan ulaşabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir