Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.955
% 2.18
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.955
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Hashdex Bitcoin ETF Onaylandı mı? SEC Açıkladı!

Bitcoin ETF

Geçtiğimiz saatlerde ortaya atılan haber sonrası durum netleşti! Peki Hashdex Bitcoin ETF onaylandı mı?

Bir yanılgının ardından son durum netleşti; Amerika Birleşik Devletleri’nin Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), popüler haber kaynağı The Block tarafından önceden onaylandığı duyurulan Hashdex Bitcoin Vadeli İşlem Fonu’na (ETF) ilişkin onayın olmadığını açıkladı. Gelişme, SEC’in Hashdex Bitcoin Vadeli İşlem Fonu ile ilgili bir dizi beyanda değişiklik yapılmasını onaylaması ve The Block Pro’nun bu durumu yanlış yorumlaması ile gündeme geldi.

Dikkatinizi ÇekebilirÇ FED Faiz Kararı Açıklandı! Bitcoin Fiyatı Ne Durumda?

Komisyon tarafından yapılan açıklama, bir kural değişikliği teklifinin dosyalandığını ve bu değişikliğin derhal yürürlüğe gireceğini duyurmaktı. Ancak, bu durum bazı çevrelerce, Hashdex Bitcoin ETF’nin onaylandığı şeklinde yanlış anlaşıldı.

Böyle bir durumla karşı karşıya kalan The Block, hızla düzeltme yaptı ve yanıltıcı “ETF onaylandı” başlığı yerine, durumu daha doğru bir şekilde ifade eden “SEC, Hashdex Bitcoin Vadeli İşlem Fonu ile ilgili beyanları değiştirme teklifini onayladı” açıklamasına geçiş yaptı.

Bu durumu değerlendiren bir ETF analisti, “Bunun sadece hashdex’i teucrium’dan Tidal’ın güvenine taşımak için bir onay emri olduğuna inanıyorum” şeklinde açıklamada bulundu.

Netice itibariyle, Bitcoin ETF SEC ile ilgili yanlış anlaşılan bu durumla birlikte, komisyonun yeni ETF kararlarını bekleyen yatırımcılar için ufukta henüz bir onayın olmadığı anlaşıldı. Ancak, Hashdex Bitcoin Vadeli İşlem Fonu ile ilgili beyanlarda yapılan değişiklik, bu alanda önemli bir gelişme olarak değerlendiriliyor.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir