Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$63.200
% 0.60
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 63.200
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Hangi Altcoin Yeni Ethereum Olabilir? İşte Liste!

Ethereum ağının ortalama işlem ücretlerinin tekrar yükselmesiyle birlikte, DeFi ve NFT projelerine ev sahipliği yapabilecek yeni birinci katman Blockchain’leri keşfetmek verimli bir araştırma olabilir. Bu yazıda, AVAX’dan NEAR’a altcoin piyasasının en güçlü Ethereum rakiplerini listeleyelim.

En güçlü Ethereum rakipleri

NEAR, Ethereum’a rakip olarak görülen en güçlü projelerden biridir. Near Protocol (NEAR), dengeli arz-talep oranı, misyonundaki istikrar ve listeleme olasılığı nedeniyle erken yatırımcı adaylarına hitap ediyor. Toplam arzı bir milyar NEAR ve 659 milyon dolarlık kısmı dolaşımda. Geçtiğimiz 30 gün içinde %50’den fazla değer kazandı.

Yakın tarihli bir Grayscale raporu, Solana’nın hızlı ve farklı kullanım alanlarını vurguladı. Solana’nın mimarisi, diğer ağlara göre daha merkezi olsa da ihtiyaç duyulan hız ve düşük maliyetleri karşılayabiliyor. Coinmuhendisi.com haberlerinde yer verdiğimiz üzere, Solana (SOL) ETP ürünü, 6 Nisan’da Paris ve Amsterdam’daki Euronext borsalarında işlem görecek. CoinGape Markets’e göre, daha fazla Avrupalı yatırımcının Solana’ya ulaşmasıyla fiyatı Nisan ayında 150 dolara ulaşabilir. Bu arada SOL, piyasa genelinden bağımsız, 1 Nisan’da %15’den fazla değer kazandı. Mevcut seviyelerde 130 dolar civarında işlem görüyor.

Sıradaki Ethereum rakibi: Avalanche (AVAX). İlk 10 kripto para birimi arasında Solana ile yoğun bir mücadele veriyor. Grayscale raporuna göre AVAX, Deloitte gibi firmalarla ortaklıkları sayesinde gelecekte farklı bir kimlik kazanabilir. Piyasa değerine göre en büyük 10.kripto para birimi olan AVAX, 146.22 dolar ATH’sine yaklaşmak üzere 100 doların hemen altında işlem görüyor.

Cardano, diğer Ethereum rakiplerinden daha çevre dostu olmasıyla ayrılır. Akıllı sözleşmelerin uygulanmasıyla zorlu bir başlangıçtan sonra son aylarda hızla toparlandı. TVL’de 1 Ocak’tan bu yana yüzde 25.000’den fazla artarak 300 milyon dolara yükseldi. Bu arada, popüler hip-hop sanatçısı Snoop Dogg, Cardano üzerinde NFT’ler yayınlamayı planladığını açıkladı. Önümüzdeki günlerde Charles Hoskinson ile bir Twitter toplantısında bir araya gelecek.

Algoritmik stablecoin Terra (LUNA), Mart 2022’deki 10 milyar doları aşkın Bitcoin satın alımlarıyla gündeme geldi. Luna Foundation Guard, stablecoin UST rezervi için milyarlık BTC satın alacağını açıkladı. Duyurunun Bitcoin’e etkisi, 46 bin doları aşmak için ihtiyaç duyduğu ivmeyi sağlarken, 3 Nisan’da LUNA 117.91 dolar ATH’sine ulaştı. Bundan anlaşılacağı üzere liderlik yarışında en güçlü Ethereum rakiplerinden biri.

Fantom (FTM) ile sonlandıralım. Tanınan DeFi geliştiricilerinden Andre Cronje’nin sektörden ayrılacağını duyurması FTM fiyatında çift haneli düşüşü tetiklemişti. Bu kayıpları hızla telafi eden Fantom, gelecekte Solana ve Ethereum’dan daha iyi performans gösterebilecek, yeni nesil akıllı sözleşme platformu olarak tanımlanıyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir