Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$63.494
% 3.13
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 63.494
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Haftalık NFT Token İncelemesi: İşte Gelişmeler!

NFT token piyasasında gelişmeler devam ediyor. BAYC güvenlik sıkıntılarıyla karşı karşıya kalırken, eski Opensea yöneticisi hakkında soruşturma başlatıldı. Ünlü isim ve olaylarla ilgili NFT çalışmaları başlatılırken, bir filmdeki ikonik araba da NFT ve metaverse ile anılmaya başladı İşte haftanın NFT token haberleri…

NFT token BAYC hack ve güvenlik açığı ile karşı karşıya

Sosyal medya kanalları, en büyük NFT projelerinden bazıları için bir problem olmaya devam ediyor. Discord kanalı, hacker saldırısı için bir odak noktası oldu. coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz gibi, bu hafta, bir Bored Ape Yacht Club Discord yöneticisi ve topluluk yöneticisinin hesapları ele geçirildi ve BAYC ve Otherside Discords’a bir kimlik avı gönderisi yayıldı. Bu yöntemle yaklaşık 200 ETH değerinde NFT çalındı.

Goblin’ler hacim lideri

Bir Goblin’in raf ömrü nedir? Görünüşe göre ilk elden öğreneceğiz. Basımını takip eden 30 günden kısa bir sürede, goblintownwtf NFT’ler topluluk genelinde hala çokça konuşuluyor ve şuan hala baskın bir şekilde hacim lideri (Nansen’e göre son 24 saatte 3.250’den fazla ETH değerinde etkinlikle tüm hacimde lider)

Zora yeni NFT API’sini başlattı

NFT pazarından yapılan yeni bir duyuruya göre Zora, 40 milyon NFT’nin ayrıntılı verilere sahip olması beklenen yeni ve güçlü bir API piyasaya sürüyor. Raporlara göre veriler, “mint bilgileri, geçmiş veriler, yapılan her satış, mevcut piyasa değeri, meta veriler ve optimize edilmiş NFT medyası” içerecektir. Zora, rekabetçi pazar alanlarında güçlü, şık, temiz bir kullanıcı arayüzü ve son derece kullanıcı dostu bir deneyim sağladı. API araçlarının genişletilmesi, muhtemelen konumlandırmasını destekleyecektir.

Eski OpenSea yöneticisi federal suçlamalarla karşı karşıya: NFT token projeleri menkul kıymet olarak değerlendirilecek mi?

Eski OpenSea Ürün Başkanı Nate Chastain, bir zamanlar NFT topluluğunda büyük saygı görüyordu ve içeriden bilgi sızdırması iddialarını takiben platformdan ayrılması çokça konuşulmuştu. Chastain, bu hafta New York’ta gözaltına alındığı. Chastain, dolandırıcılık ve kara para aklama suçlamalarıyla karşı karşıya kalacağı için şimdi Adalet Bakanlığı’nın görüş alanında. Chastain, OpenSea ana sayfasında listelenmesi beklenen koleksiyonlarla ilgili içeriden alınan bilgilere dayanarak çeşitli cüzdanlarla NFT satın almakla suçlandı. Takip eden tartışmada, birçok kişi Chastain’e yönelik bu suçlamaların, NFT token projeleri menkul kıymet olarak değerlendirmenin ilk adımı olup olmayacağını merak ediyor.

Depp NFT token projeleri yükseliyor

Johnny Depp ve Amber Heard’ın davası, ana akım medyada, Twitch ve YouTube yayıncılarında ve sosyal medya kuruluşlarında geniş çapta ele alınan kültürel bir konuşma konusu haline geldi. Beğenin ya da beğenmeyin, herhangi bir kültürel konuşma noktasıyla eşleşecek bir NFT geliyor ve bu bir istisna değildi. Depp’in davadaki zaferinin ardından, NFT dizisi ‘Never Fear Truth’ güçlü bir ralli gördü.

WAX, GameFi ve NFT Ortamı İçin 10 Milyon Dolar Artırdı

WAX, NFT’ler için tasarlanmış bir blockchain’dir, ancak son aylarda büyük hareketlilik söz konusu olduğunda oldukça sessizdi. Bununla birlikte, WAX blockchain’i, OKX Blockdream Ventures tarafından yönetilen ve P2E ve GameFi geliştirmeye odaklanan bir alt bölüm olan WAX Studios’a yönelik bir bağış toplama turunda bu hafta 10 milyon dolar topladı. WAX, sessiz kalmasına rağmen NASCAR, Sony, Hasbro ve daha fazlası ile üst düzey ortaklıklar kurmuştur.

Kanye West metaverse ve NFT token marka başvurusunda bulundu

Kanye West 17 metaverse ve NFT token ile ilgili ticari marka başvurusunda bulundu. West’in uygulamaları, “blockchain tabanlı NFT koleksiyonlar, varlıklar, para birimleri ve token’lar” ve “indirilebilir filmler, videolar, televizyon, müzik, eğlence, dijital sanat içeren çevrimiçi perakende mağaza hizmetleri” kategorileri altındadır.

Ünlü otmobil üreticisi NFT token ve metaverse için iki ticari marka başvurusunda bulundu!

NFT ve metaverse alanına katılan en yeni otomobil üreticilerinden biri olan The DeLorean Motor Company. Muhtemelen bu otomobil üreticisini birçoğumuz oldukça iyi tanıyoruzdur. Zira DMC DeLorean özellikle de, Geleceğe Dönüş film üçlemesinde en ünlü zaman makinesi olarak öne çıkıyordu. DeLorean, film dizisindeki rolü sayesinde tüm zamanların en ikonik ekran arabalarından biri olmayı başardı. Arabanın arkasındaki şirket, 30 Mayıs’ta Amerika Birleşik Devletleri Patent ve Ticari Marka Ofisi’ne hem DMC hem de DeLorean için iki ticari marka başvurusunda bulundu.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir