Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$70.456
% 0.42
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 70.456
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

Haftalık Bitcoin ve Cardano Tahmini: Bu Seviyeler Ufukta!

Cardano (ADA) fiyatı 0,20 dolara doğru devasa bir düşüşe hazırlanıyor olabilir. Bitcoin (BTC) trendinin ise hangi yöne gideceği yatırımcılar tarafından merak konusu. Teknik göstergeler daha fazla yukarı yönlü potansiyele işaret ediyor, ancak tuzaklar 31.700 dolara kadar ortaya çıkabilir. coinmuhendisi.com olarak, Cardano ve Bitcoin için yapılan fiyat analizlerini, beklenen seviyeleri, ve analist görüşlerini aktarıyoruz.

Cardano grafiğindeki teknik veriler düşüş gösteriyor

Cardano fiyatı, son kapitülasyon düşüklüğüne hazırlanıyor olabilir. Teknik veriler, 0,20 dolara kadar derinleşen bir düşüş gösteriyor. Düşen dalga, mevcut 0,55 dolarlık fiyattan potansiyel olarak yukarıya doğru yüzde 20 değerinde bir karşı trend alanına işaret ettiğinden, yatırımcılar çok dikkatli olmalıdır. Yine de, piyasadaki scalper’lar (küçük fiyat değişikliklerinden kar elde etmeye yönelik al-sat yapmak), grafiği iyi okumalalılar, çünkü düşüşün eğimi, genişleyen ve bitmemiş bir dalga 3 içindeki mevcut fiyatı gösteriyor. Cardano fiyatı, Pazartesi sabahı en düşük seviyeleri süpürebilir veya daha fazla yükseliş trendi oluşmadan önce geçen haftanın en düşük seviyesi olan 0,44 dolar seviyelerinde kesilebilir.

Yine de, yatırımcılar risklerini güvenli bir şekilde yönetirken potansiyel ödülü en üst düzeye çıkarmayı hedeflemelidir. Short pozisyona girmeden önce, yatırımcılar son 4. ayağın 0,65 dolar bölgesinde görülmesini beklemeyi düşünmelidir. Göreceli Güç Endeksinin gizli düşüş sinyalleri gösterdiğini ve bu durumun önümüzdeki günlerde ek düşüşler fikrini daha da pekiştirdiğini belirtmekte fayda var. Düşüş trendi için geçersizlik, 0,87 dolarda bir kırılmadır. Bu seviyeye dokunulursa, düşüş trendi geçersiz olur ve boğalar daha sonra 1,20 doları hedefleyebilir ve bu da mevcut Cardano fiyatından yüzde 100’lük bir artışa neden olabilir.

Bitcoin için bu seviyelere dikkat

Bitcoin fiyatı, umut verici fiyat hareketleri gösteriyor. Mevcut BTC fiyatına bakan gün içi yatırımcılar, muhtemelen mevcut fiyatı biraz fazla satış olarak okuyor ve seviyeyi 43.000 seviyesine çekmek istiyorlar. Boğalar, Bitcoin fiyatının geçen hafta görülen 26.750 düşük seviyeden bu yana ilk dürtüsel dalgasını kurduğu için bu kısa vadeli yükseliş fikrini destekliyor.

Bitcoin fiyatı, 28.855’teki geri çekilmeye yönelik Fibonacci göstergesi, dürtünün ortaya çıkmaya devam etmesi durumunda boğaların hedeflemesi için 33.000 dolar ve potansiyel olarak 36.000 dolarlık bir hedef önermektedir. 31.700 doların üzerindeki bir kapanış, düz genişleyen bir boğa tuzağı potansiyelini geçersiz kılabilir ve ortaya çıkan bir C dalgası rallisine daha fazla güven verebilir. Yükseliş düşüş eğiliminin geçersiz kılınması, şu anda 26.750 doların altındaki kırılmadır. Ayılar bu seviyeyi kırabilirse, bir sonraki hedef 24.500 dolar olacak ve mevcut Bitcoin fiyatından yüzde 18’lik bir düşüşle sonuçlanacaktır.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir