Kriptolar:
29536
Bitcoin:
$63.849
% 7.96
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.64
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 5.56
Korku & Açgözlülük:
48 / 100
Bitcoin:
$ 63.849
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Hafta Başlarken Balinalar, Bu Altcoin’leri Hızla Alıyor!

Bitcoin boğaları, yeni haftaya fiyatı 40.000 dolar desteğinin üzerinde tutunmak için başladı. Ethereum, BNB, XRP, Solana ve diğer büyük hacimli altcoin’ler geçen haftadan bu yana %10’dan faza değer kaybetti. Fiyatlar Mart ortalarındaki seviyelere geri dönerken, en büyük Ethereum balinalar APE, QASH ve GALA başta olmak üzere bir dizi altcoin projesini stokluyor.

Ethereum balinalarını düşüşte bu altcoin’leri satın alıyor

Aşağıdaki WhaleStats tablosuna göre, geçtiğimiz 24 saatlik zaman diliminde USDT, USDC ve BUSD en çok işlem yapılan stablecoin’ler. Ethereum, 172 bin dolarlık satın alımla üçüncü sırada yer alırken, FTX borsasının kripto para birimi FTT 171 bin dolar ile dördüncü sırada. Coinmuhendisi.com olarak aktardığımız üzere, Bored Ape Yacht Club (BAYC) NFT koleksiyonunun yerel token’i ApeCoin (APE), mevcut piyasa düzeltmesine rağmen yüklü miktarda balina desteğiyle düşüşe en dayanıklı token’lerden biri oldu. Apecoin, son 24 saat içinde 61 bin dolarlık satın alımda yer aldı ve 10 dolar hemen üzerinde işlem görüyor.

Yukarıdaki token’ler ile birlikte, Ethereum balinaları tarafından en çok satın alınan 10 altcoin:

  1. Tether (USDT)
  2. USD Coin (USDC)
  3. Ethereum (ETH)
  4. FTX Token (FTT)
  5. Binance (BUSD)
  6. Apecoin (APE)
  7. QASH (QASH)
  8. renBTC (renBTC)
  9. Wootrade Network (WOO)
  10. Gala Games (GALA)

Balina cüzdanlarını dolduran 10 küçük hacimli altcoin

İkinci kısımda, 5 ila 15 milyon dolar arasında piyasa değerine sahip olan ve Ethereum balinaları arasında en çok işlem gören 10 altcoin’i listeleyelim. Bu kripto para birimleri Ethereum ağına çeşitli işlevsellikler kazandırmak üzere tasarlandı. Listede, UPI ve XIDR gibi stablecoin odaklı token’leri görmek mümkün.

Listenin genel görünümüne baktığımızda, UPI, DIS ve NOTE gibi tipik balina token’lerinin ilk sıralarda olduğu görülüyor. Geçen haftadan bu yana Ethereum balinaları en fazla bu küçük hacimli altcoin’leri satın aldı:

  1. Pawtocol Network UPI Token (UPI)
  2. DOSE (DOSE)
  3. Notional (NOTE)
  4. Thales DAO Token (THALES)
  5. XIDR (XIDR)
  6. MEME Inu (MEME)
  7. Furucombo (COMBO)
  8. DOS Network Token (DOS)
  9. DigitexFutures (DGTX)
  10. MOVD Token (MOVD)

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir