Kriptolar:
29484
Bitcoin:
$58.261
% 1.35
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 1.10
Piyasa Değeri:
$2.16 T
% 2.11
Korku & Açgözlülük:
54 / 100
Bitcoin:
$ 58.261
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.16 T

Güney Koreli MBC, Sandbox ile Ortaklık Kurdu

Güney Kore TV ağı Munhwa Broadcasting Corporation (MBC), Metaverse platformu Sandbox ile ortaklık kurdu.

Güney Kore’nin dört ulusal televizyon ve radyo kuruluşundan birinin Sandbox ile Metaverse ortaklığı kurması dikkat çekti.

MBC Sandbox’ta Yer Alacak

Güney Kore’nin 4 ulusal televizyon ve radyo ağından biri olan Munhwa Broadcasting Corporation‘ın (MBC) Sandbox ile anlaşması kapsamında şirketin Sandbox’ta sembolik ofisi ve prodüksiyon binaları bulunacak.

Geçen yıl MBC, ünlü eğlence programı The Masked Singer‘ın bir yan ürünü olan The Masked Talent‘da jüri üyeleri için Metaverse avatarlarını koleksiyona dahil etti. Güney Koreli televizyon ağı da şu anda ilk Metaverse’te hayatta kalma müzik programı olarak tanımlanan Avatar Singer‘ı yayınlıyor. Avatar Singer, yarışmacıların kimliğini maskelemek için artırılmış gerçeklik (AR) avatarlarından yararlanıyor.

Popüler Metaverse platformlarından Sandbox‘un anlaşması bulunan tek Güney Koreli işletme MBC değil. Sandbox, yerel eğlence devi CJ ENM ve büyük K-Pop ajansları SM ve Cube Entertaintment dahil olmak üzere birçok Güney Kore firmasıyla iş birliği yaptı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir