Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.638
% 2.20
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.638
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Güney Kore’den Terra Kurucusu için Tutuklama Kararı

Güney Kore’deki bir mahkeme tarafından Terra’nın kurucusu Do Kwon için tutuklama emri çıkarıldı.

Bloomberg‘te yer alan habere göre, Seul’deki mahkeme Do Kwon ve diğer beş kişi için tutuklama emri çıkardı. Daha önce yerel bir gazetede, arama emrinin sermaye piyasası kurallarının ihlaliyle ilgili olduğu belirtilmişti.

Terra Kurucusu Do Kwon’a Tutuklama Emri Çıkarıldı

Terra platformunun stablecoin’i TerraUSD’nin Mayıs ayında çökmesiyle kripto para sektörüne olan inanç azaldı. Bununla birlikte piyasalar alt üst oldu ve diğer bazı firmalar da iflas bayraklarını çektiler.

Bu yılın Temmuz ayında, Güney Kore, Do Kwon’un yöneltilen suçlamalara karşı cevap vermesini istemişti. Ancak ilerleyen dönemlerde, Do Kwon, Terra’nın çöküşünü araştıran Güney Koreli müfettişlerin kendisine ulaşmadığını söyledi.

Do Kwon tarafında yaşanan son gelişmelerin ardından Güney Kore’den yeni bir karar geldi. Güney Kore’deki bir mahkeme, Terraform Labs kripto para ekosisteminin kurucusu Do Kwon için tutuklama emri çıkardı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir