Kriptolar:
29756
Bitcoin:
$66.751
% 1.47
BTC Dominasyonu:
%54.4
% 0.24
Piyasa Değeri:
$2.43 T
% 3.07
Korku & Açgözlülük:
74 / 100
Bitcoin:
$ 66.751
BTC Dominasyonu:
% 54.4
Piyasa Değeri:
$2.43 T

Güney Kore’den, CryptoCom ve Gateio Hamlesi

Kripto para borsası Gateio ve CryptoCom ile Güney Kore şehri Busan, blockchain geliştirme çalışmaları kapsamında ortaklık kurdu.

Güney Kore’nin Busan şehri blockchain konusunda çalışmalarına devam ediyor. Asya ülkesinin en büyük şehri olan Busan, blockchain teknolojisinde küresel liderliği hedefliyor. Teknolojik şehir daha önce, Binance, FTX ve Huobi ile anlaşma imzalamıştı. Küresel kripto para borsalarıyla iş birliğine başlayan şehir, Güney Kore hükümeti tarafından blockchain bölgesi olarak ilan edilmişti.

Gateio ve CryptoCom, Busan Şehrinde Ofis Açacak

Küresel çaplı blockchain çalışmalarına hız veren Busan, iki güçlü borsaya şehirde ofis açacak. Şehirde ortaklaşa gerçekleştirilecek çalışmalar kapsamında altyapı geliştirilecek. Bu altyapı için Mutabakat Zaptı (MoU) imzalandı.

Yapılan ortaklığa göre, CryptoCom şirketi yerel blockchain girişimlerini destekleyeceğini taahhüt etti. Ayrıca Gateio borsası, şehirde her yıl bin blockchain uzmanı yetiştireceğini aktardı.

Bu anlaşmanın ardından, toplamda 5 büyük kripto para borsasıyla anlaşan Busan’da yoğun mesai harcanıyor. 2019 yılında düzenlemelerden arındırılmış özel bölge ilan edilen Busan, tamamen blockchain teknolojisine yoğunlaşmış durumda.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir