Kriptolar:
29515
Bitcoin:
$59.791
% 4.16
BTC Dominasyonu:
%52.6
% 0.26
Piyasa Değeri:
$2.20 T
% 1.96
Korku & Açgözlülük:
43 / 100
Bitcoin:
$ 59.791
BTC Dominasyonu:
% 52.6
Piyasa Değeri:
$2.20 T

Güney Kore Şehri Seongnam, Metaverse’te Tekrar Şekillenecek

Güney Kore şehri Seongnam, kullanıcıların NFT vatandaşlığı alabileceği bir metaverse şehri haline getiriliyor.

Metaverse, bağlantılı olduğu tüm alanlarla oldukça fazla uyumlu hale gelmeye başladı. Bir belediye işletmesinden, oyun endüstrisine kadar geniş bir kapsamda geliştirilen teknolojiler için aracı olabiliyor. Güney Kore de teknolojinin nimetlerinden faydalanarak Seongnam şehrini metaverse’e taşıyor.

Metaverse’teki Seongnam Şehri için NFT Vatandaşlığı Verilecek

Güney Kore‘nin en kalabalık 12. şehri olan Seongnam, metaverse’te yeniden şekillendirildikten sonra kendine has kullanıcılara sahip olacak.

Forkast’ta yer alan habere göre, Nisan 2023’e kadar metaverse planları tamamlanması beklenen Seongnam şehrinin önümüzdeki yılın yaz aylarında metaverse’te kullanıma açılması hedefleniyor.

NFT vatandaşlıkları ile birlikte, vatandaşlara belediye hizmetleri hakkında daha fazla bilgiye ulaşma imkanı sağlanacak. Seongnam şehir hükümeti, NFT’ler için alınacak kararın Ekim ayında yapılacak bir toplantıda sonuçlandırılacağını açıkladı.

Yaklaşık bir milyonluk nüfusu ile Seongnam, ülkenin başkenti Seul’ün uydu şehri olarak konumlandırılıyor. Ayrıca Seul de metaverse’de sanal bir şehir inşa ediyor. Geçtiğimiz ay metaverse’te test açılışı gerçekleşmişti.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir