Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.155
% 1.00
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.155
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Güney Kore, Do Kwon’un İadesi İçin Interpol’den Yardım İstiyor

Güney Kore Ulusal Polis Teşkilatı ve Adalet Bakanlığı, Terraform Labs’un kurucu ortağı Kwon Do-hyeong’u geri getirmek için Perşembe günü Interpol’den yardım istediği belirtildi.

Güney Kore haber ajansı Newsis’e göre, Ulusal Polis Teşkilatı ve Adalet Bakanlığı Interpol’den ayrı şekilde yardım istiyor.

Bu ayın başlarında, Karadağ mahkemesi, Kwon’un iadesine ilişkin kararını ABD’ye geri çekti. Savunma avukatları, ABD’nin iade talebinin Güney Kore’den önce geldiği yanlış bilgiye dayandığı iddiasında bulunarak bir temyiz başvurusunda bulundu.

Terra ekosisteminin Mayıs 2022’deki çöküşünden kaynaklanan dolandırıcılık suçlamalarıyla ABD ve Güney Kore makamları tarafından aranan eski Terraform Labs lideri, yatırımcıların birkaç gün içinde yaklaşık 40 milyar dolarlık servetini yok ettiği iddiasıyla karşı karşıya.

Do Kwon, geçen Mart ayında Karadağ’da bir sahte pasaport kullanmakla suçlandı ve Kasım ayında dört ay hapis cezasına çarptırıldı.

Kwon ve Terraform Labs’un yatırımcıları kasıtlı olarak dolandırdığı iddialarını defalarca reddettiği belirtiliyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version