Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.954
% 1.47
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.954
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Güney Kore Borsası UpBit Napoli’nin Forma Sponsoru Oldu

UpBit

İtalyan Futbol takımı Napoli ile UpBit’i işleten Güney Koreli Dunamu firması arasında sponsorluk anlaşması imzalandı.

Güney Kore’nin ticaret hacmine göre en büyük borsası olan UpBit, önde gelen İtalyan futbol kulübü S. S. C. Napoli’nin yeni forma arkası marka ortağı oldu. Yapılan ortaklık, kısa süre önce Güney Koreli FinTech şirketi Dunamu ve Napoli ile yapılan bir sponsorluk anlaşması sayesinde gerçekleşti.

Napoli tarafından kısa süre önce yapılan basın açıklamasında, UpBit’in Napoli’nin forma arkası ortağı olmasının yanı sıra kulübün resmi küresel kripto para borsası ortağı olarak da hizmet vereceği belirtildi. Her iki ortaklık da 2022/23 ve 2023/24 sezonları boyunca Serie A, Coppa Italia ve dostluk maçları da dahil olmak üzere tüm müsabakalarda devam edecek.

İki Tarafta Anlaşma Dolayısıyla Mutlu

Napoli Uluslararası Gelişim Sorumlusu Tommaso Bianchini konu ile ilgili, “Sektöründe lider ve Asya pazarında büyüyen bir şirket olan Güney Koreli Dunamu ile bu anlaşmaya vardığımız için çok heyecanlıyız” dedi.

“Bu ortaklık, kendi sektörlerinde oyunun kurallarını değiştiren iki şirketin bir araya gelmesini sağlayarak, inovasyon ve teknolojinin projenin merkezinde yer aldığı bir gelecek vizyonu hedefinin altını çiziyor.”

Gelişme üzerine konuşan Dunamu İcra Kurulu Başkanı Sirgoo Lee, kulübün futbol sahnesindeki prestijini kabul ederken, firmanın Napoli ile yakın zamanda ortaklık kurmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. “Bu sıcak karşılama için müteşekkiriz ve yıldız savunma oyuncusu Kim Minjae de dahil olmak üzere SSC Napoli ile birlikte bu yolculuğun bir parçası olmaktan heyecan duyuyoruz. Sezon boyunca daha anlamlı işbirliklerine imza atmayı dört gözle bekliyoruz,” diye ekledi.

Kripto sektörünün futbol ile etkileşimi her geçen gün artarak devam ediyor. Haziran 2022’de Binance, futbol efsanesi Cristian Ronaldo ile çok yıllı özel bir NFT ortaklığı imzaladı. Ayrıca, Singapur merkezli lider borsa Bitget, Katar Dünya Kupası öncesinde geçen yılın Ekim ayında bir başka futbol ikonu Lionel Messi ile işbirliğini açıklamıştı.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir