Kriptolar:
29700
Bitcoin:
$62.098
% 0.22
BTC Dominasyonu:
%53.9
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.25 T
% 2.35
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 62.098
BTC Dominasyonu:
% 53.9
Piyasa Değeri:
$2.25 T

Güne başlarken faydalı olabilecek 3 gelişme

Yazar – Liz Moyer

Investing.com – Yatırımcılar resesyon korkularından kurtulmaya çalışırken Çarşamba günü hisse senetleri günün büyük bölümünde karışık seyretti.

Kasım ayı için beklenenden daha güçlü gelen istihdam verilerinin, Fed’in bir sonraki hamlesine ilişkin yeni bir endişe dalgasına yol açmasının ardından bu hafta işsizlik başvuruları ve tüketici güvenine ilişkin veriler, bu korkuları artırabilir de azaltabilir de.

Fed Salı gününden itibaren iki günlük politika toplantısını gerçekleştirecek ve Çarşamba günü faiz oranlarına ilişkin kararını paylaşacak. Başkan Jerome Powell öğleden sonra basın toplantısı gerçekleştirecek.

Yatırımcılar için önemli olan, Fed yetkililerinin önümüzdeki birkaç çeyrekte faiz oranlarının izleyeceği yol için vereceği sinyaller olacak. Yetkililer faiz oranlarının daha uzun süre yüksek kalacağını belirtiyor ki bu da büyüme hisseleri üzerinde baskı yaratıyor.

Cuma günü açıklanacak veriler arasında bir önceki aya göre ufak bir yavaşlama göstermesi beklenen Kasım ayı üretici fiyat endeksi de yer alacak.

Bugün piyasaları etkileyebilecek üç gelişme:

1. Costco kazanç raporu

Costco Wholesale Corp’un (NASDAQ:COST) 54,9 milyar dolar gelir üzerinden 3,12 dolar hisse başına kazanç (EPS) açıklaması bekleniyor. Yatırımcılar şirketin, tüketici tercihleri hakkında söyleyeceklerini ve harcamaların isteğe bağlı ürünlerden gıda ve diğer ihtiyaçlara yönlendirilip yönlendirilmediğini dinleyecek.

2. Broadcom kazanç raporu

Broadcom Inc (NASDAQ:AVGO) 8,9 milyar dolar gelir ve 10,28 dolar hisse başına kazanç bildirebilir. Analistlerin kulağı, çip üreticisinin envanter ve tedarik zincirleri hakkında söyleyeceklerinde olacak.

3. Lululemon Athletica kazanç raporu

Athleisure giyim üreticisi Lululemon Athletica Inc (NASDAQ:LULU) için beklentiler, 1,8 milyar dolar gelir ile hisse başına 1,96 dolar kazanç bildirmesi yönünde.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir