Kriptolar:
29928
Bitcoin:
$68.362
% 1.33
BTC Dominasyonu:
%52.5
% 0.26
Piyasa Değeri:
$2.56 T
% 1.50
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 68.362
BTC Dominasyonu:
% 52.5
Piyasa Değeri:
$2.56 T

Güncellemeye saatler kala CME’den Ethereum hamlesi geldi

Ethereum ağ birleşmesine sayılı saatler kalırken tüm piyasa Merge güncellemesine kilitlenmiş durumda. Chicago Mercantile Group (CME) ise ETH vadeli işlem ürünleri için ETH opsiyonlarını başlattığını duyurarak Ethereum ağına dolaylı bir destek veriyor.

CME Group, Hisse Senedi ve FX Ürünleri Küresel Başkanı Tim McCourt, basın açıklamasında konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı:

CME, ETH opsiyonlarının Ether vadeli işlemlerini sözleşme başına 50 ETH olarak fiyatlandıracağını belirtti. Bu fiyatlandırma, günlük olarak güncellenen ETH’nin dolar karşısındaki referans oranına dayandırılıyor.

CME, 2017’den beri kripto pazarında aktif rol oynuyor

CME Group, 2017 yılında Bitcoin vadeli işlemlerine başlayan ilk kuruluştu. O günden beri CME, kripto türev ürünleri pazarında aktif bir rol oynuyor. 2022’nin ilk çeyreğinde, CME, mikro BTC ve ETH vadeli işlemleri için tokenlerinin yüzde 10’u olarak fiyatlandırılan opsiyon sözleşmelerini de piyasa sürdü. Ayı piyasasına rağmen, CME Group’un BTC ve ETH türev sözleşmeleri 2022’nin ikinci çeyreğinde tüm zamanların en yüksek işlemlerini görerek önemli bir başarı kaydetti.

Bunun yanında Coinshares verileri, Ethereum’a dayalı yatırım ürünlerinde geçen hafta sert çıkışlar olduğuna işaret etti.  62 milyon doları bulan çıkışlar, kurumların Merge güncellemesi haftasında olası bir riske karşı önlem aldıkları şeklinde yorumlandı.

Diğer yandan Ethereum geliştiricileri 15 Eylül’de gerçekleşmesi beklenen güncelleme için hazırlıklarına devam ediyor. OKlink Merge geri sayım verisine göre ise zaten ağ birleşmesinin %99,74’ü tamamlandı.

Yazar: Günay Caymaz

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir