Kriptolar:
29723
Bitcoin:
$65.953
% 3.61
BTC Dominasyonu:
%54.5
% 0.58
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 5.93
Korku & Açgözlülük:
64 / 100
Bitcoin:
$ 65.953
BTC Dominasyonu:
% 54.5
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Gün Öncesi: İşsizlik başvuruları, Constellation Brands, ConAgra

Yazar – Liz Moyer

Investing.com – Yatırımcılar Cuma günü açıklanacak olan Eylül ayı istihdam raporunu beklerken hisse senetleri Çarşamba günü zikzaklar çizerek ilerledi.

Geçen ay hisse senetleri için acımasız bir aydı ve Ekim beklenmedik bir şekilde olumlu başladı ancak kazanç serisi iki gün sonra bozuldu. Ekonominin yavaşlamaya başladığına dair işaretler nedeniyle Fed’in faiz artırım temposunu azaltabileceği yönünde umutlar vardı. Ancak güçlü iş gücü piyasası bunu pek mümkün kılmıyor.

ADP’nin özel istihdam raporu beklenenden biraz daha güçlü çıktı. Geçen haftanın ilk işsizlik başvurularının Perşembe günü açıklanması bekleniyor ve rapor bu eğilimi doğrulayabilir. Ancak tüm gözler, işsizlik oranını da içeren daha kapsamlı hükümet raporunda olacak.

Fed, yaygın işten çıkarmalara yol açacak bir resesyonu tetiklemeden enflasyonu düşürmeye çalışıyor. Fed’in bir sonraki toplantısı Kasım ayında, büyük şirketlerin Eylül’le biten çeyrek dönem için rakam ve görünümlerini sunmalarının ardından yapılacak.

Bugün piyasaları etkileyebilecek üç gelişme:

1. İşsizlik başvuruları

İlk işsizlik başvurularının 193.000 olan bir önceki haftaya göre 203.000’e yükselmesi bekleniyor. Veriler TSİ 15.30’da açıklanacak.

2. Constellation Brands

Constellation Brands Inc’in (NYSE:STZ), 2,5 milyar dolar gelir ile hisse başına 2,78 dolar kâr açıklaması bekleniyor.

3. ConAgra

Gıda şirketi ConAgra Foods Inc (NYSE:CAG) için beklentiler, 2,8 milyar dolar gelir üzerine 52 sent kazanç raporlaması yönünde.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bu gönderi Borsalar’ te gönderildi ve ’ te etiketlendi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir