Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.560
% 1.51
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.560
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Gün Öncesi: FOMC tutanakları, tüketici hissiyatı, Deere

Yazar – Liz Moyer

Investing.com – Yatırımcılar, Fed’in bugün açıklanacak toplantı tutanaklarını dört gözle beklerken hisse senetleri Salı gününü yükselişle kapattı.

Rapor son toplantıya ait olsa da yatırımcılar, Fed’in gelecek ayki yılın son toplantısına yönelik düşüncelerine ilişkin herhangi bir ipucu olup olmadığını görmek istiyor. Piyasa yeni bir faiz artışı bekliyor. Ancak son günlerde bazı Fed yetkililerinin kamuoyuna yaptığı açıklamalar, daha küçük bir miktara yönelebileceklerini gösteriyor. Fed faiz oranlarını art arda dört kez 0,75’er puan artırdı ve şimdi Aralık ayında sadece yarım puan artırabilir.

Bu da son haftalarda Fed’in aşırıya kaçarak ekonomiyi resesyona sürükleyebileceğinden endişe eden yatırımcılar için iyi bir haber olacaktır.

Perakende kazançları, birçok perakendecinin güçlü eğilimler bildirmesiyle tatil alışveriş sezonuna doğru çoğunlukla dayanıklı bir görünüme sahip.

Borsa, Perşembe günü Şükran Günü tatili nedeniyle ara verecek ve Cuma günkü seans kısa olacak.

Bugün piyasaları etkileyebilecek üç gelişme:

1. FOMC tutanakları

Federal Açık Piyasa Komitesi (FOMC) son toplantısının tutanaklarını TSİ 22.00’de açıklayacak. Analistler, politika yapıcıların enflasyon konusundaki görüşlerini değiştirdiklerine dair herhangi bir işaret olup olmadığını ve şimdiye kadar attıkları adımların enflasyonu ne kadar düşürdüğünü yakından izleyecek.

2. Michigan tüketici hissiyatı

Kasım ayına ilişkin Michigan tüketici hissiyatı verisinin, bir önceki okuma olan 54,7’den 55’e yükselmiş olması bekleniyor.

3. Deere kazanç raporu

Tarım ve inşaat ekipmanları üreticisi Deere & Company (NYSE:DE), 13,5 milyar dolar gelirle 7,12 dolar hisse başına kazanç paylaşabilir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bu gönderi Borsalar’ te gönderildi ve ’ te etiketlendi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir