Kriptolar:
29739
Bitcoin:
$66.430
% 0.28
BTC Dominasyonu:
%54.6
% 0.12
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 1.30
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 66.430
BTC Dominasyonu:
% 54.6
Piyasa Değeri:
$2.35 T

GTA Geliştiricisi Blockchain Oyun Ekibine Katıldı

Rockstar Games’in kurucularından Dan Houser, Blockchain oyunları geliştiricisi Revolving Games’in danışma kuruluna katıldı.

Dan Houser, Grand Theft Auto ve Red Dead Redemption gibi oyun piyasasındaki en popüler oyunların yapımcılığını ve yazarlığını üstlendi. Kurucu ortağı olduğu Rockstar Games’ten 2020 yılında ayrılan Houser, Absurd Ventures adlı bir şirket kurdu ve uzun bir süre sessiz kaldıktan sonra Revolving Games’in danışma kuruluna dahil oldu.

GTA’nın Yapımcılarından Dan Houser’in Yeni Adresi Revolving Games

Rockstar Games’in eski yöneticisi Dan Houser

Grand Theft Auto ve Red Dead Redemption serilerinin arkasındaki eski lider, 13,2 milyon dolarlık bir finansman turuna katıldıktan sonra Blockchain oyunları firması Revolving Games‘in danışma kuruluna katıldı.

Birçok ünlü oyunun yapımcısını bünyesine katan Revolving Games, 2020’deki lansmanından bu yana, Web3 oyunları ve teknolojisinin geliştirilmesi için toplam 25 milyon doların üzerinde yatırım aldı.

Şirketin, Kuzey Amerika, Asya ve Avrupa’da, Dan Houser’in da yeni katıldığı Blockchain oyunu geliştirici ekibinde 100’den fazla kişi yer alıyor. Ana odağında iki oyun bulunuyor; birincisi resmi lisanslı bir Battlestar Galactica MMO’su, ikincisi ise Skybourne Legacy adlı Nintendo klasiklerinden ilham alan bir macera RPG’si.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bu gönderi Genel’ te gönderildi ve ’ te etiketlendi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir