Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$64.625
% 1.58
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 64.625
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

GSR CEO’su, FTX Çöküşünü Fırsat Olarak Değerlendirdi

Kripto piyasa yapıcısı GSR şirketinin CEO‘su Jakob Palmstierna, yükselişe inanan insanlar için kripto piyasasının fırsat olduğunu dile getirdi.

Kripto endüstrisinde yaşanan son olaylar, yatırımcıları ikiye böldü. Bir grup yatırımcı ayı piyasasının uzun süreli devam edeceğine inanırken, diğer yatırımcı kitlesi bu dönemin bir fırsat olduğunu düşünüyor. Dünyanın en büyük ikinci kripto para borsası olarak tabir edilen FTX’in iflası, kripto endüstrisinde yeni bir dönem başlattı. Sektörün büyük oyuncuları girişim ve gelişim odaklı hareket ediyor. Diğer taraftan yatırımcılar, fırsatları yakalamak için mesai harcıyor. Tüm bu süreçlerin ortasında, kripto endüstrisinde piyasa yapıcı hizmet veren GSR‘nin CEO‘su açıklamalarda bulundu.

GSR CEO’su: Sermayeyi Sokmak için Bir Fırsat

GSR CEO‘su katıldığı bir röportajda, kripto piyasasının güncel durumunu fırsat olarak değerlendirdi. Şirketin CEO‘su Jakob Palmstierna, kripto endüstrisi hakkında konuştu.

Palmstierna, sıfır bilgi kanıtlarına, merkeziyetsiz opsiyon ticaretine, borç verme protokollerine ve merkeziyetsiz sigortaya yatırım yapmaktan zevk aldığını aktardı.

Palmstierna ayrıca, FTX olaylarına da değindi. CEO, Alameda‘nın müşteri fonlarını kullandıktan sonra boşluğu doldurmak için yapay projeleri piyasaya sürdüğünü iddia etti.

Bu çöküşün bir fırsat olduğunu savunan CEO, “Şu anda çok iyi bir değere bakan birçok varlık var. Bu, bir risk sermayesi olmayabileceği anlamına gelir, devam eden tipte bir yatırım olabilir.” dedi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir