Kriptolar:
30453
Bitcoin:
$63.177
% 2.19
BTC Dominasyonu:
%53.6
% 0.16
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 1.88
Korku & Açgözlülük:
53 / 100
Bitcoin:
$ 63.177
BTC Dominasyonu:
% 53.6
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Grayscale, “Potansiyeli Yüksek” 20 Kripto Parayı Belirledi

Grayscale Milyarlarca Dolar Değerinde Bitcoin'i mi Boşaltıyor?

Dünyanın en büyük dijital varlık yönetim şirketi Grayscale, kripto para dünyasındaki gidişatı yorumladığı bir rapor yayımladı. Bu raporda, Bitcoin ve Ethereum’un yanında 18 coin’in de 2024’ün 3. çeyreğinde ön plana çıkmasını beklediğini belirtti. Ayrıca, yapay zeka coin’lerindeki yükselişin süreceğini öngördü.

Grayscale, Bitcoin spot ETF’inin işleme açılmasının yanı sıra Ether’de de aynı ürün için SEC’den son onayı bekliyor. Şirket, 2024’ün 3. çeyreğiyle ilgili beklentilerini paylaştığı raporda, daha çok yapay zeka coin’lerinin yükselişine odaklandığını ifade etti. Rapora göre, Ethereum spot ETF’lerinin kabulüyle birlikte ekosistemin Ethereum zinciri etrafında büyümesi bekleniyor.

Raporda, Grayscale, Ethereum ETF’lerinin Bitcoin ETF’lerinde olduğu gibi önemli miktarda yatırım alacağını ve Ethereum ekosistemindeki token’ların değerlemelerini artıracağını öngörüyor. Şirket, “ETF onayı, Ethereum’a olan ilgi ve benimsemeyi artırırsa, belirli ikinci katman token’ları (örneğin, Mantle), Ethereum DeFi protokolleri (örneğin, Uniswap, Maker ve Aave) ve Ethereum ağının işleyişinin merkezinde yer alan diğer varlıklar (örneğin, Lido) için de artan işlem faaliyeti ve değerleme desteği görebiliriz” dedi.

Grayscale, Ethereum ETF onayının yanı sıra, önümüzdeki çeyrekte blok zinciri teknolojisi ile yapay zeka arasındaki kesişmenin odak noktası olmaya devam edeceğini belirtti. Bu kategorideki varlıklardan birinin Near olduğunu, Near’ın günlük aktif kullanıcı sayısı açısından en iyi akıllı sözleşme platformları arasında yer aldığını vurguladı. Raporda, Render ve Akash gibi merkeziyetsiz GPU pazarlarının da yapay zeka alanına yatırım yapmak isteyen yatırımcıların tercihi olabilecekleri belirtildi.

Raporda, kendilerine özgü benimseme eğilimi olan projelere de dikkat çeken Grayscale, bu noktada Toncoin ve Pandle’ı öne çıkardı. Toncoin ve Pandle gibi sistemlerin kendi teknolojileriyle fark yarattığını belirtti. Ayrıca, Arbitrum ve Optimism gibi kullanıcı adaptasyonunun olduğu token’lardaki aşırı token kilit açılımının da yatırımcılar için bir dezavantaj yarattığını ifade etti.

Grayscale, NEAR, AKT, TON, LINK, RNDR ve UNI gibi kripto dünyasının hem eski hem de yeni coin’lerinin bulunduğu bir liste yayımladı. Üçüncü çeyrek için yüksek potansiyele sahip projeleri liste halinde yayınladı.

Grayscale, bu listenin üç ayda bir güncelleneceğini belirtti ve listelenen varlıkların birçoğunun yüksek volatiliteye sahip olduğunu ve yüksek riskli varlıklar olarak değerlendirilmesi gerektiğini ifade etti.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir