Kriptolar:
29484
Bitcoin:
$57.906
% 4.36
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 1.10
Piyasa Değeri:
$2.16 T
% 2.11
Korku & Açgözlülük:
54 / 100
Bitcoin:
$ 57.906
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.16 T

Grayscale CEO’su: SEC Görüşmelerinde ETF İçin İyimseriz

grayscale

Grayscale CEO’su Michael Sonnenshein, geçtiğimiz yıl yaşanan zor dönemlere rağmen GBTC hisselerindeki indirimin yüzde 50’ye kadar çıktığı Grayscale’de, ETF’ler konusunda olumlu bir hava olduğunu belirtti.

“Sürekli olarak SEC ile iletişim halindeyiz”

ABD medyasına konuşan Sonnenshein, “SEC ile sürekli olarak görüşme halindeyiz. Olumlu bir bakış açımız var. Aldığımız sorular, kurumun ilerlemek ve süreci geliştirmek istediğini gösteriyor” dedi.

“Bu varlık sınıfı yoluna devam edecek”

JPMorgan CEO’su Jamie Dimon’ın kripto paralara ilişkin yorumları da sorulan Sonnenshein, şu cevabı verdi:

“Her yöneticinin yeni teknolojilere ilişkin farklı bir bakış açısı olabilir. Ancak genel anlamda bakıldığında, bu varlık sınıfının varlığını sürdüreceğini görebilirsiniz. Yatırımcı ilgisi her geçen gün artıyor ve bu ilgi hiç azalmıyor, aksine artıyor. Bankalar ve köklü finans kuruluşları bu teknolojiyi benimsemeye başladılar.”

Jamie Dimon, dün katıldığı Finansal Hizmetler Komitesi toplantısında Bitcoin ve kripto paraların para aklama konusunda işlevsel olduğunu ancak başka bir kullanım alanının olmadığını ifade etmişti. JPMorgan bankasının JPMCoin adında özel bir kripto parası bulunuyor, ancak bu coin sadece belirli kurumsal müşteriler tarafından kullanılabiliyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir