Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.824
% 2.20
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.824
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Grayscale CEO ‘su, Spot Bitcoin ETF Opsiyon Piyasası Talep Ediyor

Grayscale CEO

Grayscale CEO ‘su Michael Sonnenshein, yakın zamanda onaylanan spot Bitcoin ETF’leri için opsiyon piyasası istiyor.

Grayscale CEO ‘sundan Bitcoin ETF Opsiyon Piyasası Talebi

SEC’in spot Bitcoin ETF’lerini onaylaması yatırımcıların piyasaya bakışını değiştirdi. Spot Bitcoin ETF’leri yatırımcıların güven duyduğu ana kaynaklardan biri. SEC’in ETF’leri onaylaması ve ardından piyasada yaşanan düşüş yeni tartışmaları da beraberinde getirdi. Onayın ardından Bitcoin 40 bin doların altına indi ve şimdi 48 bin doları aştı ve 50 bin dolar direncine gitme konusunda güçlü görünüyor.

Bu yenilikçi yatırım ürününün önde gelen ihraççılarından Grayscale, şimdi spot Bitcoin ETF’lerinde opsiyonların onaylanması için bastırıyor. Grayscale’in CEO’su Michael Sonnenshein, 5 Ocak’ta X’e yaptığı açıklamada bu talebi dile getirerek, “İleriye baktığımızda, kripto ve ETF toplulukları için spot Bitcoin ETF’leri için sağlam bir opsiyon piyasasının geliştirilmesini savunmanın hiç bu kadar önemli olmadığını düşünüyorum” dedi.

Grayscale’in spot Bitcoin ETF’lerini savunmaya ve kripto varlık sınıfına adil muamele etmeye olan bağlılığını teyit ederek sözlerini tamamladı.

Wall Street’in yeni yıldızı ve önde gelen kripto para birimi olarak adlandırılan Bitcoin (BTC), yatırımcılar arasında sıcak bir konu olmaya devam ediyor. Spot Bitcoin ETF piyasasının açılmasından sadece bir hafta sonra, gümüşü geride bırakarak ikinci lider ETF emtiası haline geldi. Bir zamanlar imkansız olduğu düşünülen Bitcoin ETF ile altın rekabetinin ortaya çıkışı, spekülatörlerin heyecanla gelişmeleri izlediği bir gerçek haline geldi.


Ek olarak, Coin Mühendisi Katıl üyesi olmak ve ayrıcalıklara erişmek için, Gönülden destek seçeneği ile özel telegram grubumuza dahil ol.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir