Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$64.652
% 0.86
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.652
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Gözler Bu Hafta Bu 6 Altcoin’de: İşte Olacaklar Listesi!

Önümüzdeki günlere planlanan haftanın en önemli ortaklık, güncelleme, lansman ve launchpad etkinliklerini derledik. Yaklaşan önemli kripto etkinliklerinden bazılarına göz atalım…

İşte haftanın yaklaşan altcoin etkinlikleri

İlk haberde, MEXC Global borsası THOR Wallet DEX için destek ekliyor. Listeleme 20 Mayıs’ta TGT/USDT işlem çiftleri ile gerçekleşecek. Ayrıca, THOR Wallet DEX, cross chain mobil uyumlu bir DEX platformudur. Listelemenin bir parçası olarak, 10 UsDT bonusu almak için 500 rastgele katılımcı seçilecek. Resmi duyuru:

Yeni bir duyuruya göre, staker’lar VEMP dışında metaverse token’larını geri alabilecekler, kullanıcıların iki kilitleyerek 10.000 VEMP token tutması gerekiyor. Sonuç olarak, VEMP token, tokenomiklerini olumlu yönde etkilemesi ve deflasyonist bir varlığa dönüştürmesi bekleniyor.

Oyna-kazan (P2E) oyunu Rebel Bots Land yakında piyasaya sürülecek. Lansman 2022 ikinci yatıda gerçekleşecek. Ayrıca, Rebel botları bir arazi satışı başlatıyor. Arazi satışı, ilgilenen oyuncuları yaklaşan Xoil Savaşlarına hazırlamaya yardımcı olacak. Ayrıntılar…

Trava Finance, yakında yönetişim VI’yı başlatacağını duyurdu. Yaklaşan yönetişim lansmanına uygun olarak, Trava Finance’in TravaKnight NFT’si 28 Nisan’da yayına girdi. Ayrıca, yönetim versiyonu 1 de 19 Mayıs 2022’de yayına girecek. Özellikle, yönetim lansmanı haftalık ve ısınma ödüllerini içerecek.

EOS, Mandel adlı yeni kod tabanını başlatıyor. Lansman bir süredir faaliyetteydi. Mandel ağı da doğrudan EOSIO 2.0’dan olacak. Ayrıca, yakında çıkacak olan hardfork şu özellikleri içerecek:

  • Sözleşme öder
  • Gelişmiş yapılandırılabilir Blockchain’ler
  • Yapılandırılabilir WASM sınırları
  • Yaklaşan Mandel lansmanının bir parçası olarak, Hard forklar 19 Mayıs 2022’de piyasaya sürülecek.

İşlem hacmine göre en büyük kripto borsası Binance, artık Ellipsis (EPS) tokenlerini destekliyor. Ellipsis ayrıca token geçişi ve EPX’e geçiş planı değişikliği planlarını da açıkladı. 18 Mayıs 2022’den itibaren Binance, EPX/USDT ve EPX/USDT işlemleri başlıyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir