Kriptolar:
29484
Bitcoin:
$57.025
% 5.41
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 1.10
Piyasa Değeri:
$2.16 T
% 2.11
Korku & Açgözlülük:
54 / 100
Bitcoin:
$ 57.025
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.16 T

Gözler Bu 3 Metaverse Coin’de: Büyük Gelişmelere Gebeler!

Bir kripto para analisti olan Paul Barron, en popüler 3 metaverse, NFT ve oyna-kazan coin projesine göz attı. Analiste göre şu anda haberlere hakim olan birkaç tanesi The Sandbox (SAND), Axie Infinity (AXS/RON), Gala Games (GALA).

Analist, 3 metaverse coin projesinden umutlu

Paul Barron isimli bir kripto para analisti, 3 popüler metaverse coin’inden ve bu coin’lerdeki son gelişmelerden bahsetti. Listede birçok kişinin aşina olduğu SAND, GALA ve AXS yer alıyor.

  • The Sandbox: Daha önce Venues Music Entertainment ortaklığıyla gündeme gelen The Sandbox, analistin dikkat çektiği ilk proje oluyor.  coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere The Sandbox (SAND), metaverse alanındaki girişimleri ​​hızlandırma programı için 50 milyon dolarlık bir fon açıkladı. Ayrıca Warner Music ile ortaklık kuran proje şirket için bir metaverse mekanı ve eğlence parkı kuruyor.
  • Axie Infinity: İkinci metaverse projesi Axie Infinity oldu.  Axie Infinity’nin ikinci tur Axie Esports hibe başvuruları yayında. Bu, Axie’nin benimseme ve oyun çağına geçiş açısından planları olduğunu gösteriyor.  RON, Axie bileşenini çalıştıracak olan tokendır ve ağın utility tokenı olacaktır. Bu tokenın lansmanı da analist tarafından merakla beklenen bir olay.
  • Gala Games: Listedeki son proje ise Gala Games (GALA).  Gala Games, oyunculara oyunlarının kontrolünü geri vererek oyun endüstrisini farklı bir yöne çekmeyi hedefliyor. Analist bu projede giderek daha fazla arazi satışının gerçekleştiğine, bu nedenle fırsatların büyük olduğuna dikkat çekiyor.

Paul Barron ayrıca metaverse üzerinde piyasada büyük potansiyele sahip olan ve 2022’de patlama yapacak olan Ecomi (OMI) ve PlaceWar (PLACE/GEAR) gibi bazı büyük projelerden de bahsetti.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir