Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.934
% 2.26
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.934
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Google, Kripto Cüzdan Adresi Aramalarına İzin Veriyor!

Google, Cüzdan Adresi Aramalarına İzin Veriyor!

Arama motoru Google, kripto para yatırımcıları için önemli bir gelişme olarak, bazı ağlardaki blok zinciri verilerini aramak için yeni bir işlevsellik başlattı. İşte detaylar!

Google, arama motorunu, kullanıcıların Bitcoin, Arbitrum, Avalanche, Optimism, Polygon ve Fantom blok zincirleri üzerindeki cüzdan bakiyelerini doğrudan aratmasına izin verecek şekilde geliştirdi. Kullanıcılar, cüzdan adreslerini yazdığında, arama sonuçları cüzdanın her ağdaki kalan varlık bakiyesini ve bakiyenin son güncellenme tarihini gösteriyor.


İlginizi Çekebilir: Ethereum Ağı 1 Milyon Doğrulayıcıya Ulaştı!


Google, arama sonuçlarında, bakiyelerin her ağ için yalnızca yerel tokenı gösterdiğini ve son güncelleme zamanının, son harici işlem tarihine kadar olan bakiyeyi gösterdiği ve güncellemelerin anlık olmadığı şeklinde bir not ekledi.

Bu ayın başlarında ise Google, Ethereum Name Service (ENS) alan adlarını arayan kullanıcılar için cüzdan bakiyelerine ilişkin arama sonuçlarını göstermeye başladı. ENS, Ethereum kurucusu Vitalik Buterin’in alan adı olan “vitalik.eth” gibi Ethereum cüzdan adresleri için okunabilir alan adları sunuyor.

Bu gelişmeler, Google’ın geçen Mayıs ayında başlayan Ethereum cüzdan bakiyesi aramalarına yönelik ilk desteğini de genişletti. Bu desteğiyle kullanıcıların belirli bir genel adresi aramasına ve cüzdan bakiyesini arama sonuçlarında doğrudan görüntülemesine izin vermişti.


Coin Mühendisi Katıl üyesi olarak ayrıcalıklardan yararlanabilir, Gönülden destek seçeneği ile özel Telegram grubumuza dahil olabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version