Kriptolar:
29240
Bitcoin:
$63.303
% 4.09
BTC Dominasyonu:
%53.8
% 0.41
Piyasa Değeri:
$2.23 T
% 2.73
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.303
BTC Dominasyonu:
% 53.8
Piyasa Değeri:
$2.23 T

Google, Ethereum Geliştiricileri İçin Hizmet Başlattı

Küresel dev şirket Google, Ethereum (ETH) geliştiricileri için bulut tabanlı bir düğüm motoru başlattığını duyurdu.

Kurumsal şirketler Web3 alanında çalışmalarına devam ediyor. Özellikle Meta şirketinin metaverse alanında yaptığı çalışmalar, diğer teknoloji şirketlerini de harekete geçirdi. Sürekli evrilen internet teknolojisini kaçırmak istemeyen kurumsallar, geliştirme çalışmalarına dahil oluyor. Bunlardan biri olan teknoloji devi Google, Ethereum geliştiricileri ve projeleri için yeni bir hizmet başlattı. Yeni hizmet, bulut tabanlı bir düğüm motoru olarak öne çıkıyor.

Google Web3 İçin Altyapı Sağlayıcısı Olmak İstiyor

İnternetin altyapı sağlayıcısı olan Google, şimdi de Web3 için aynı görevi üstlenmek istiyor. Blockchain Node Engine adını verdiği bu hizmet, Ethereum kullanıcılarını bünyesine katacak.

Yeni hizmet ile Google, müşterilerin düğümlerini korumayı ve izmeleyi amaçlıyor. Alternatif platformlara ödenen ücretlerden kurtaracak olan hizmet ile yönetilebilir bir altyapıya geçiş imkanı sağlayacak.

Blockchain düğüm motoru ayrıca, istenmeyen mailler ya da mesajlar aracılığıyla (DDOS) saldırı yapılmasının önüne geçecek. Kripto sektöründeki en önemli sorunlardan biri haline gelen hack saldırılarına karşı, Google altyapısı öne çıkacak.

Google, şimdilik yalnızca Ethereum düğümlerini destekleyecek. Ancak, Node Engine hizmetini daha fazla ağa genişletmek istiyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir