Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.738
% 2.18
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.738
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Google Cloud, Ronin Ağındaki İşlemlerini Doğrulayacak

Google Cloud, Axie Infinity’nin Ethereum yan zinciri Ronin için doğrulayıcı Node çalıştırmayı kabul etti.

Google Cloud daha önce diğer blok zinciri ve dağıtık defter tabanlı ağlarla ortaklık kurmuştu. Ayrıca, video platformu başlangıcı Theta Labs için işlemleri doğrulamış ve Hedera Hashgraph yönetim kuruluna katılmıştı. Son olarak Axie Infinity’nin geliştiricisi Sky Mavis ile anlaşma yaptı.

Google Cloud, Axie Infinity için Doğrulama Görevini Üstleniyor

Bugün Sky Mavis, Google Cloud ile uluslararası teknoloji devinin bulut bilişim bölümünün Ronin üzerinde bir doğrulayıcı Node çalıştırmasını sağlayacak bir anlaşmaya vardığını duyurdu.

Yapılan anlaşmaya göre, Google Cloud, Ethereum yan zincir ağının güvenliğini sağlamaya ve işlemleri işlemeye yardımcı olacak. Sky Mavis temsilcisi, anlaşmanın belirli şartlarını paylaşmayı reddetti.

Google Cloud tarafından ise şunlar söylendi:

“Topluluk oluşturma, ortak mülkiyete ilham veren bir oyna ve kazan konsepti uygulayan Sky Mavis, bulutun blok zincir teknolojilerinin bireyler için inovasyon ve değer yaratmasını nasıl sağlayabileceğinin güçlü bir örneğidir”

Decrypt’te yer alan habere göre, Google Cloud 2020’den beri zaten girişimin stratejik ortağıydı ve ilişkide yeni bir adım atıldı. Bulut çözümleri firması Searce ise iş birliğine yardımcı olacak.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir