Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$69.828
% 0.73
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 69.828
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Google Cloud, Coinbase Desteğiyle Kripto Ödemelerini Kabul Edecek

Google Cloud Kripto İle Ödeme Kabul Edecek

Google’ın gerçekleştirdiği Cloud Next konferansında Google Cloud ve Coinbase, Web3 ekosistemine ve geliştiricilerine daha kapsamlı hizmet sunabilmek adına ortaklık kurduklarını duyurdular. Bu ortaklık kapsamında Coinbase, verileriyle ilgili tüm uygulamalarını Amazon Web Services bulut hizmetlerinden çıkararak Google’ın uygulamalarına aktaracak. Google Cloud ise bu ortaklık kapsamında Web3 ekosistemindekilerden başlayarak belirli müşterilerin bulut hizmetleri için belirli kripto para birimleri aracılığı ile ödeme yapılmasını kabul edecek böylece Google Cloud hizmetleri için ödeme seçenekleri artmış olacak. Satıcıların kripto para ödemelerini merkezsiz bir şekilde kabul etmesi için Coinbase Commerce tarafından desteklenen yeni ödeme deneyimi kullanılacak. Ödemeler Bitcoin, Dogecoin, Ethereum ve Litecoin’in de içlerinde olduğu toplam 10 farklı kripto para birimiyle yapılabilecek.

Coinbase CEO’su Brian Armstrong, yapılan basın açıklamasında ortaklık ile ilgili açıklamalarda bulundu: “Google Cloud’un Web3’ü yeni bir kullanıcı grubuna getirmeye ve geliştiricilere güçlü çözümler sunmaya yardımcı olmak için Coinbase’i seçmesinden memnunuz.” İfadelerini kullandı. Google Cloud CEO’su Thomas Kurian ise şu açıklamalarda bulundu: “Web3’ü inşa etmeyi daha hızlı ve daha kolay hale getirmek istiyoruz ve Coinbase ile olan bu ortaklık, geliştiricilerin bu hedefe bir adım daha yaklaşmalarına yardımcı oluyor. Coinbase’in stratejik bulut ortağı olarak Google Cloud’u seçmesinden gurur duyuyoruz ve gelişen küresel Web3 müşterisi ve iş ortağı ekosistemine hizmet etmeye hazırız.”

Coinbase ile ilgili bir başka gelişme daha bulunuyor. Coinbase Singapur’da faaliyet gösterebilmek adına prensipte onay aldı.

Coinbase, Singapur’dan Lisans Aldı

ABD’nin en büyük kripto para borsası Coinbase, Asya’ya açılıyor. Şirketin bu hafta yaptığı açıklamaya göre Coinbase, Singapur Para Otoritesinden işletme lisansı aldığını duyurdu. Alınan bu lisans sayesinde şirket, Singapur’da yasal olarak dijital ödeme tokeni ürünleri ve hizmeti sunabilecek. Açıklamalara göre Coinbase, Singapur’u Asya bölgesinde kurumsal hizmetler için bir merkez olarak kullanacak.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir