Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.851
% 1.44
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.851
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

GOMBLE Oyun Stüdyosu Tanıtımı

Gomble

GOMBLE, oyun deneyimini (GX) maksimize eden oyunlar yaratma misyonuna sahip bir stüdyodur. 111% şirketinin kripto kolunu temsil eden GOMBLE, rahat oyun türlerinde uzmanlaşmıştır. Amacı, 2 milyar küresel rahat oyun oyuncusunu web3 pazarına tanıtmaktır. Rekabet temelli tokenomiklerle motive edilen bir GX sağlamak hedeflenmektedir. Aynı zamanda, heyecan verici geri dönüş fırsatları sunan erişilebilir bir GX sunulması amaçlanmaktadır.

Bu vizyonu desteklemek için GOMBLE, Binance Labs, Spartan ve Shima Capital gibi önde gelen isimlerden yatırım almıştır. Ayrıca Animoca Brands, Altos Ventures, Polygon Ventures, Aptos, Crit Ventures ve Planatarium gibi firmalardan da destek görmüştür.
111%’lik dikkat çekici başarı geçmişi ile GOMBLE öne çıkmaktadır. 150’den fazla oyun geliştirme konusundaki geniş uzmanlık, oyun geliştirme alanında zengin bir deneyim sergilemektedir.

GOMBLE’ın Sunduğu GX’nin Temel Unsurları

GOMBLE tarafından benimsenen GX’nin özü, temelde üç unsura dayanmaktadır: “Dinamik Değişim”, “Geri Dönüş Fırsatı” ve “Basitlik”.

Dinamik Değişim: Sürükleyici oyunlar için bir ön koşuldur. Minesweeper oynarken her turda harita ve mayınların yerleşiminin aynı kalmasını hayal edin. Bu tür bir ayar, birkaç turdan sonra “sıkıcılığa” neden olurdu.

Geri Dönüş Fırsatı: Gerilim ve heyecan katalizörüdür. Sporların en heyecan verici anlarını neyin tanımladığını hiç düşündünüz mü? Son dakikada, final düdüğünden hemen önce atılan son dakika futbol golü gibi dramatik geri dönüşleri gözlemlemiş olabilirsiniz.

Basitlik — Herkes İçin Oyunlar: Futbolun dünya çapında en çok izlenen spor olmasının nedenlerinden biri, kurallarının doğrudan ve kolayca kavranabilmesidir. Örneğin, Flappy Bird, basit bir konsepte sahip olmasına rağmen yüksek zorluk derecesi ile küresel popülerlik kazanmıştır.

GOMBLE, GX’i güçlendirmek için veri içgörülerini kullanmaktadır. Aynı zamanda, yüksek hızlı prototipleme ve karmaşık görevlere modüler bir yaklaşım ile hızlı geliştirme yapmaktadır. Örneğin, ‘Rumby Party’ gibi hiper-rahat oyun koleksiyonları tüm yaş ve yetenek seviyelerindeki oyunculara hitap etmektedir. ‘Merge Lion’ gibi oyunlar ise, geri dönüş fırsatlarını vurgulayarak kullanıcı dostu bir arayüz sunmaktadır.

GOMBLE, 2024 yılına kadar 20’den fazla rahat oyunu piyasaya sürmeyi planlamaktadır. Bu süreçte, oyun geliştirme uzmanlığı ile oyunların özünü vurgulayacak.Aynı zamanda çeşitli Web3 unsurlarına hazırlık yapacak. Bunlar arasında Tokenler, NFT’ler, Topluluk ve daha fazlası bulunmaktadır.

Olası bir airdrop ihtimali hakkında da bilgileri Twitter hesabımızda bulabilirsiniz, takip etmeyi unutmayın.

GOMBLE’den heyecan verici gelişmeler bekleyin.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir