Kriptolar:
29536
Bitcoin:
$64.022
% 5.09
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.64
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 5.56
Korku & Açgözlülük:
48 / 100
Bitcoin:
$ 64.022
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Goldman Sachs kripto para alanına milyonlarca dolarlık yatırım yapmaya hazırlanıyor

Goldman Sachs’ın kripto para şirketlerine milyonlarca dolarlık yatırım yapmayı planladığı öne sürüldü. FTX’in batmasının değerlemeleri düşürdüğü ve yatırımcı güvenini azalttığı ortamda Goldman’ın bundan faydalanmak istediği ifade edildi.

Reuters’in haberine göre Goldman Sachs, kripto şirketleri almak veya bu şirketlere yatırım yapmak için on milyonlarca dolar harcayacak. 

Goldman Sachs’ın dijital varlıklar bölümü başkanı Mathew McDermott yaptığı değerlendirmede, “FTX’in batması; daha güvenilir, daha regüle edilmiş oyunculara ihtiyacı artırdı ve büyük bankalar bu alandaki işletmeleri toplama fırsatı gördüler. Farklı kripto şirketleri ile görüşme halinde olduklarını belirten McDermott, “Gerçekten bazı ilginç fırsatlar gördük, fiyat çok daha makul.” dedi.

Goldman Sachs CEO’su Solomon 10 Kasım’da CNBC’ye yaptığı değerlendirmede kripto paraları “oldukça spekülatif” olarak değerlendirdiklerini, ancak altta yatan teknolojide çok daha fazla potansiyel gördüklerini ifade etmişti.

Goldman Sachs hâlihazırda 11 dijital varlık şirketine yatırım yapmış durumda ve bunlar kripto para verisi ve Blockchain yönetimi gibi hizmetler sağlıyorlar.

-Foreks Haber Merkezi-

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir