Kriptolar:
29739
Bitcoin:
$65.493
% 0.45
BTC Dominasyonu:
%54.6
% 0.12
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 1.30
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 65.493
BTC Dominasyonu:
% 54.6
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Gizemli Analist: Bu 2 Altcoin, Hafta İçinde Patlayabilir!

Gizemli bir Twitter analisti, bu hafta patlamaya hazır olduğuna inandığı iki altcoin projesini paylaştı. Tahminlerin kesinlik bulundurmadığını unutmadan teknik analizlere göz atalım.

“Bu iki Ethereum rakibi bu hafta çıkışa hazır”

Pentoshi lakaplı kripto analisti, 547.800 Twitter takipçisine kripto piyasasının düşüş sinyalleri verdiğini ve boğaların güçlü bir hamle yapabileceğini söylüyor:

Artık diğer bazı ilginç işaretlerle birlikte tüm zamanların en yüksek satışlarını diplere indirdik, bu hafta güçlü ralliler yapacağımızı hissediyorum. Fırsat kendini gösterirse AVAX’a teklif vermek isteyecektir. Bana tam olarak burada görmek istediğim şeyi gösterdi.

Pentoshi’ye göre, akıllı sözleşme platformları Avalanche (AVAX) ve Solana (SOL) önemli destek alanlarına yaklaştıktan sonra tekrar toparlanmaya hazırlanıyor:

Tamam, birkaç saatlik testten sonra SOL’deki plana sadık kalmaya karar verdim. Ben de satın almaktan çekiniyorum. Ama bu noktayı yarım yıldır işaretledim. Tarihsel desteği var ve muhtemelen ortalama bir geri dönüş sağlıyor. AVAX’ta da aynı şekilde.

Yazım sırasında Solana, Pentoshi’nin destek seviyesi olarak belirlediği 50 doların hemen üzerinde 53,60 dolardan işlem görüyor.

AVAX, analistin belirlediği 31.20 dolar destek seviyesine ulaşmak üzere. Coinmuhendisi.com haberlerinde yer verdiğimiz, Luna Foundation Guard’ın (LFG) kalan AVAX rezervini satacağı yönündeki endişeler Pazartesi günü yatırımcıların panik satış yapmasına neden oldu.

Pentoshi AVAX ve SOL için kısa vade hedeflerini paylaşıyor

Solana ve Avalanche piyasanın en güçlü Ethereum rakipleri olarak kabul edilir. Her iki altcoin’de geçen haftadan bu yana %25’in üzerinde değer kaybetti. Kısa vadeli görünüm henüz belirsizken, Pentoshi şu seviyeleri paylaşıyor:

SOL’de kısa vadeli 58-60 doların makul olduğunu ve AVAX’ın yeniden değerlendirmesi için belki 36 dolar veya daha fazlasının olduğunu düşünüyorum.

Altcoin piyasası yıkıcı çöküşü telafi ediyor

CoinMarketCap verilerine göre 16 Mayıs’ta başta TerraUSD (UST) olmak üzere The Graph (GRT), Dash (DASH) ve Helium (HNT) çift haneli değer kaybetti. Stablecoin UST 0.1174 dolar civarında dalgalanıyor ve toparlanması için henüz net bir belirti yok.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bu gönderi Altcoin’ te gönderildi ve , ’ te etiketlendi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir