Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.625
% 1.65
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.625
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Gizemli Analist: Alacağım! Bu 3 Altcoin Patlayabilir

Popüler bir kripto stratejisti, üç altcoin için rallinin ufukta olduğunu düşünüyor. Kripto para analisti Pentoshi, Solana (SOL) ve Avalanche (AVAX) için yorumlarını paylaştı. İşte detaylar…

Pentoshi, büyük altcoin projeleri için iyimser

Anonim kripto analisti Pentoshi, 556.200 Twitter takipçisine Solana’nın bir ralli için hazır olduğuna inandığını söyledi. Pentoshi’nin SOL’da yükselişe inanmasının ardında, traderların aşırı düşüşe geçmesi olduğunu söylüyor.  Analist, aşağıdaki ifadeleri kullanıyor:

Biraz SOL aldım. Dün bazı cevaplar almaya çalıştım ve şimdi genel fikir birliği (bu orijinal gönderiye göre) insanlar 3 ila 5 dolar arasında satın almayı planlıyor. Yeşil çizginin yüksek olasılık olduğunu düşünüyorum. En diplerde korkarken yükseklerde coşku yaşanıyor.

Traderın listesindeki bir sonraki token, akıllı sözleşme platformu Avalanche (AVAX) oldu. Pentoshi’ye göre, AVAX’ın destek alanının 25 doların üzerinde kalabilmesi, 40 dolarlık hedefine bir ralli olasılığını artırıyor. Analist, altcoin’in düşük aralıkta kapanış gerçekleştirmesi durumunda yeni uzun pozisyonlar açacağını ve satın alım gerçekleşeceğini belirtiyor. Bir günlük, üç günlük ve bir haftalık yüksek zaman diliminde ticaret tarzım için alınacak

Bugün düşük aralıkta kapanırsa, o zaman yeni uzunlar içinde olacağım ve satın alacağım. Bir günlük, üç günlük ve bir haftalık yüksek zaman diliminde ticaret tarzım için alınacak seviyeler sunuyor.

Kripto paralarda sıçrama şansı yüksek

Daha geniş kripto para birimi piyasalarına gelince, Pentoshi, duygu aşırı düşüşten aşırı yükselişe geçtiğinde kripto paranın sıçrama şansının çok yüksek olduğunu söylüyor.  Ancak kripto stratejisti ayrıca traderların bugün var olan altcoin’lerin yüzde 90’ından fazlasının tüm zamanların en yüksek seviyelerini asla tekrar görmeyecekleri konusunda uyarıyor. Pentoshi, yorumlarını sonlandırırken aşağıdaki ifadeleri kullanıyor:

Herkes ‘bitti, öldü, sıfırlandı’ demekten yükseliş yolunu bulmak için altcoin sezonunun başlangıcını arayacak gibi görünüyor. Bunun yakında gerçekleşmesi için yüzde 50’nin üzerinde bir olasılık olduğunu söylerdim.

Bu sırada Coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere Bitcoin, 23-30 Mayıs haftasında başka bir küçük düşüş mumu yarattı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir