Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.481
% 1.88
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.481
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Geri Sayım Başladı: Bitcoin’de Bu Sayılar Bekleniyor!

Analist Wlliam Suberg’e göre haftalık Bitcoin grafiği, hafta sonu boyunca volatilite olmamasına rağmen BTC/USD için kasvetli görünüyor. Lider kripto, 22 Mayıs haftalık kapanışının 30.000 dolar civarında dönmeye hazır göründüğü için hafta sonu boyunca ayılara biraz neşe verdi.

Analistler Bitcoin fiyatında bu seviyeleri bekliyor

Dalgaların durulmasıyla birlikte, analistler daha sonra daha büyük destek veya direnç alanlarına geçiş yapmayı umuyorlardı. Popüler analist Crypto Tony, “Hâlâ arz ve talep bölgesi arasında sıkışıp kalmış durumda.. Bugün bir mola vermeyi umuyoruz, bu yüzden oynamak için bazı fırsatlarımız var” diye özetledi, yukarı ve aşağı hedeflerin sırasıyla 27.900 dolar ve 31.000 dolar civarında olduğuna dikkat çekti.

Bu arada, Coinmuhendisi.com olarak analizlerini paylaştığımız popüler kripto analisti Michaël van de Poppe, önümüzdeki hafta “Bitcoin için yeşil sayılar” beklediğini söyledi. Bu esnada, 22 Mayıs, meşhur Bitcoin Pizza Günü olarak kutlandığından, dikkatler gün içinde daha farklı bir fiyat hikayesine odaklanmıştı.

Pizza günü geldi

18 Mayıs 2010’da, en eski Bitcoin madencilerinden biri olan Laszlo Hanyecz, o sırada yaklaşık 41 dolara satın alabileceğini söyleyerek toplam 10.000 BTC karşılığında iki pizza satın aldı. Hanyecz’in hamlesi, Bitcointalk forumunda reklamını yaptığı orijinal gönderisiyle efsanevi hale geldi. Ardından, 0,0005 doların altında işlem gören Bitcoin, on bir buçuk yıl sonra ATH seviyesi olan 69.000 dolara ulaşmak için yaklaşık yüzde 1.38 milyar değer kazandı. Özel izleme kaynağı olan Bitcoin Pizza Endeksi’ne göre, Hanyecz’in satın alımı 22 Mayıs itibariyle 295 milyon dolar değerindeydi.

Peki kırmızı mı yeşil mi? Bugün BTC hangi renkte olacak?

2022, dünyanın en büyük kripto para birimi için verimli geçmiyor. Ek olarak, Glassnode’dan gelen veriler, BTC tutan balinaların sayısının 21 ayın en düşük seviyesi olan 1.745’e ulaştığını da ortaya koydu. Ayrıca, son beş ila yedi yılda aktif olan arz miktarı da üç ayın en yüksek seviyesi olan 699.937’ye ulaştı. Aksine, devam eden ayı piyasasına rağmen, birden fazla BTC tutan adreslerin sayısı 844.956 ATH’ye ulaştı.

On-chain analisti Aashna Dunwani, yatırımcı duyarlılığı ve metrikler ne olursa olsun, ayıların kısa vadede gücünü koruyacağını düşünüyor. Analiste göre bu durum, piyasanın bir süre daha “sarıda” kalacağı anlamına gelebilir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir