Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.049
% 1.43
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.049
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Gensler, Bitcoin ETF’i Hakkında “Tutarsız” Dedi

bitcoin etf gary gensler

2019 MIT Bitcoin Expo’daki bir panel sırasında Gensler, SEC’in Bitcoin ETF onaylarını tespit etme konusunda tutarsız olduğunu söyledi.


Gensler, son zamanlarda sosyal medyada tekrar dolaşıma giren bir videoda, 2019 MIT Bitcoin Expo’da Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) komisyon üyesi Hester Peirce ile yaptığı bir söyleşide blockchain hakkındaki düzenlemeleri tartıştı.

Gensler, yaşanan bu tartışmada “Bitcoin vadeli işlemleri ve bence Ethereum vadeli işlemleri ve benzerleri var olacak, Bitcoin ETF’leri yok ve bu bana biraz tutarsız geliyor, yasalar tam olarak aynı olmasa da birbirine oldukça benziyor.” dedi.

Gensler, özellikle Bitcoin vadeli işlemleri ve Ethereum vadeli işlemleri gibi diğer finansal ürünlerin varlığına rağmen, Bitcoin ETF’lerinin onaylanmamasının tutarsız olduğunu ifade etti.

Gensler, bu cümleleri ile birlikte kripto paraların ve blockchain teknolojisinin finansal düzenlemelerle entegrasyonu konusundaki belirsizliğini vurguladı.

Yapılan bu söyleşi sayesinde finansal dünyanın gelecekteki yönü hakkında önemli sorulanlar gündeme getirildi ve kripto varlıkların düzenlenmesinde karşılaşılan zorluklar vurgulandı.

Gary, yaptığı bir konuşmada Amerika Birleşik Devletleri menkul kıymetler düzenleyicisinin Bitcoin’i tespit etmeye yönelik de “tutarsız” olduğunu söylemişti.


Bizleri Buraya Tıklayarak Google News Üzerinden de Takip Etmeyi Unutmayın


Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir