Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.643
% 1.99
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.643
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Gemini, Earn Protokolü için Geçici Komite Kuracak

Kripto borsası Gemini, Genesis ile birlikte yürüttükleri Earn protokolündeki ödeme sorunlarını çözmek amacıyla geçici bir komite kuracak.

Kripto şirketi Genesis, borç verme kolu olan platformun para çekme işlemlerini durdurmuştu. Bu hamle, Gemini borsasını da olumsuz etkiledi. Gemini borsası, staking hizmeti sunduğu Earn protokolünü Genesis aracılığıyla kullanıyordu. Gemini müşterilerinin yaklaşık 900 milyon dolarlık varlığı, Genesis platformunda sıkıştı. Sorunları çözmek amacıyla birlikte çalışan şirketler, henüz bir neticeye varmış değil. Ancak Gemini, müşterilerini ve alacaklılarını sorunlardan kurtarmak için yoğun mesai harcıyor. Son olarak borsa, Earn protokolünde yaşanan ödeme sorunlarını çözmek amacıyla alacaklılar ile geçici bir komite kuracak.

Gemini, Earn Protokolü Tarafında Yaşanan Sorunlara Odaklandı

Kripto para borsası Gemini, 900 milyon dolarlık bir varlığa sahip olan Earn protokolün sorunlarıyla uğraşıyor. Borsa, Genesis‘te kalan varlıklarını almanın bir yolunu arıyor. Tüm bu süreçler, sarmal haline gelen alacaklı kuyruğunu oluşturdu.

Gemini borsasının kurucu ortağı Cameron Winklevoss, kripto borsasının askıya alınan platform geri ödemelerini çözmek için çalışmalarına hız verdi. Hukuk firması Kirkland and Ellis, avukat olarak atandı.

Winklevoss, geri ödenen ve ödenmesi gereken kullanıcı fonlarının en yüksek öncelikleri olduğunu dile getirdi. Kurucu ortak, son derece acil bir şekilde çalışmaları yürüttüklerinin altını çizdi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir