Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.217
% 1.77
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.217
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Gemini Borsası’nın Yöneticisi Görevini Bırakıyor!

Pravjit Tiwana gemini

Gemini kripto para borsasının baş teknoloji sorumlusu olan Pravjit Tiwana’nın görevinden ayrılacağı duyuruldu.


Bu ay içerisinde, Gemini’nin CTO (Chief Technology Officer) pozisyonundan ayrılacağı açıklandı. Pravjit Tiwana, daha önce Amazon ve Disney gibi büyük şirketlerde görev yapmış deneyimli bir isim olarak biliniyordu.

Tiwana aynı zamanda Gemini APAC’ın (Asya-Pasifik) CEO’su olarak da görev yapıyordu, bu nedenle şirketin üst düzey yönetiminde önemli bir rol üstlenmekteydi. Bu ayrılış, şirketin gelecekteki yönetim dinamiklerinde değişikliklere işaret ediyor olabilir.

Tiwana ve Gemini, yapılan bu haberler doğrultusunda henüz kamuoyu ile net bir yorum bilgisi paylaşmadı.

Sulunan rapora göre CTO, Gemini’nin kültürünü Amazon’unkine daha benzer hale getirmek için çalıştı ve bu da bazı çalışanların ayrılmasına neden oldu. Raporda ayrıca Tiwana’nın firmadaki sorumlulukları arasında ürün, mühendislik ve tasarımın denetlenmesinin de yer aldığı belirtildi.

Ayrıca Gemini, hala Genesis ve Digital Currency Group ile devam eden bir hukuki mücadele içinde bulunuyor. Özellikle, Gemini Earn programı kapsamında işbirliği yaptığı Genesis’ten müşteri varlıklarını geri almak için hukuki yollarla mücadele veriyor.

Bu süreçte şirket, müşterilerinin haklarını korumak ve gelecekteki iş ilişkilerini güvence altına almak için kararlılıkla hareket ediyor.

Bizleri Buraya Tıklayarak Google News Üzerinden de Takip Etmeyi Unutmayın!


Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir