Kriptolar:
29484
Bitcoin:
$57.802
% 4.40
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 1.10
Piyasa Değeri:
$2.16 T
% 2.11
Korku & Açgözlülük:
54 / 100
Bitcoin:
$ 57.802
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.16 T

“Geliyorlar” Ünlü CEO: Paranızı Bitcoin ve Bu Altcoin’lere Taşıyın!

Celsius (CEL) Network CEO’su Alex Mashinsky, piyasaya yönelik yorumlarını aktardı ve Bitcoin için beklentisini paylaştı. İşte detaylar…

Mashinsky: Fed’le savaşmayın

Alex Mashinsky, ABD Merkez Bankası’nın (FED) agresif para politikası sıkılaştırmasıyla ekonomi üzerinde çok fazla baskı oluşturacağını söyledi. Bu durumun, gelecek yıl ABD’yi resesyona yönelteceğini belirtti. Bu ortama girmenin en iyi stratejilerinden biri Fed ile savaşmamaktır. Mashinsky, verdiği demeçte, bu durumda ABD borsasından çıkmak anlamına geldiğini söyledi ve aşağıdaki ifadeleri kullandı:

Normalde Fed’le savaşmayın derim. Şu anda Fed ile savaşmak hisse senedi sahibi olmaktır. Tüm hisselerimi sattım. Fed’le savaşmak istemiyorsan yoldan çekil. Önümüzdeki yıl bir durgunluk yaşayacağız… Fed, oranları artırarak ve piyasadan likidite çekerek ekonomi üzerinde çok fazla baskı yapıyor. Ve biz dünyanın en büyük dokuzuncu ekonomisi olan Rusya’yı kapattık. Bu çok büyük ekonomimiz üzerindeki durgunluk baskısı.

Bitcoin 200.000 dolara hazır

Teknoloji hisse senetlerinin performansını yakından yansıttıktan sonra, Mashinsky’e göre Bitcoin bunlardan ayrışmaya ve bu yıl için öngördüğü bir hedef olan 100.000 dolar seviyesine doğru hareketine başlamaya hazır. Mashinsky’e göre  yılın başından beri borsa düştü, ancak Bitcoin kayıplarının çoğunu geri aldı. Ayrışma görüyoruz, bu da Bitcoin’in sonunda bir güvenlik varlığı olarak davranmaya başladığı anlamına geliyor. “Bu yüzden hisselerimi satıyorum ve daha fazla BTC satın alıyorum,” diye ekliyor. Mashinsky, geleneksel finansta “saklanacak hiçbir yer” olmadığı için Bitcoin ve Ethereum’un durgunluk öncesinde ve sırasında iyi performans gösterdiğini düşünüyor.

CeFi (merkezi finans) ve DeFi’a (merkeziyetsiz finans) daha fazla para akacak çünkü geleneksel finanstan kaçacak. Para koyacak hiçbir yer yok. Tüm varlıklar şişirilmiş – gayrimenkul, tahviller, hisse senetleri. Emtia satın almak isteseniz bile, çoğu emtia tüm zamanların en yüksek seviyelerinde. Peki paranızı nereye park edeceksiniz? Bunu yapmanın en iyi yolu, dolar ile ilgisi olmayan bir sektöre taşımaktır.

coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere CeFi’a Binance, Coinbase gibi kripto paralarının yer aldığı platformlar örnek olarak verilebilir. DeFi platformları ve coin’leri arasında ise Aave (AAVE), Balancer (BAL), Uniswap (UNI), 1inch (1INCH), Compound (COMP) örnek olarak verilebilir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir