Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.676
% 2.45
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.676
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Geçtiğimiz Hafta (29 Kasım-5 Aralık) Tüm Zamanların En Yüksek Seviyesine (ATH) Ulaşan Kripto Varlıklar

Cryptorank verilerinden edinilen bilgilere göre 29 Kasım-5 Aralık tarihleri arasında tüm zamanların en yüksek seviyesine (ATH), Stacks (STX), KuCoin Token (KCS), Sologenic (SOLO), Osmosis (OSMO) ve Terra (LUNA) ulaştı.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Kripto varlık piyasasında geçtiğimiz hafta yaşanan hareketlilikle birlikte ATH yapan altcoinler sırasıyla şu şekilde;

  • Stacks (STX)
  • KuCoin Token (KCS)
  • Sologenic (SOLO)
  • Osmosis (OSMO)
  • Terra (LUNA)

Stacks (STX): Stacks, Bitcoin üzerinde daha iyi bir internet mottosuyla birlikte yenilenen isim ve imajıyla Bitcoin blok zincirinin gücüne, programlanabilir, merkezi olmayan uygulamaları ve akıllı kontratları eklemeyi amaçlamaktadır. 2017 yılında Blockstack ismiyle hayata geçen proje, yatırım almak için ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’ndan onay alan ilk kriptopara projesidir. Stacks, tüm zamanların en yüksek seviyesine (ATH) 1 Aralık 2021’de 3,20 dolarla ulaştı. 14 piyasa ve 7 borsada işlem gören Stacks’in en aktif borsası Binance’dir.

KuCoin Token (KCS): KuCoin borsasının kendi çıkardığı token olan, KuCoin dünyanın en meşhur merkezsiz borsalarından biridir. Hisse mantığı ile çalışan Kucoin, Ethereum ağında çalışan bir ERC-20 tokenidir ve çoğu Ethereum cüzdanı tarafından desteklenir. KuCoin Token, tüm zamanların en yüksek seviyesine (ATH) 1 Aralık 2021 tarihinde 28,68 dolarla ulaştı. 8 piyasa ve 6 borsada işlem yapan KuCoin Token’in en aktif borsası KuCoin’dir.

Sologenic (SOLO): Sologenic, blockchain tabanlı olmayan varlıkların düşük maliyetli ve güvenli isteğe bağlı tokenizasyonunu kolaylaştırmak için tasarlanmış XRP Defterine dayalı sofistike bir ekosistemdir. Sologenic ekosistem, kripto para birimi ile ETF’ler ve hisse senetleri gibi diğer varlık sınıfları arasındaki boşluğu kapatmayı amaçlar. Sologenic, tüm zamanların en yüksek seviyesine (ATH) 2 Aralık 2021 tarihinde 6,67 dolarla ulaştı. 5 piyasa ve 4 borsada işlem gören Sologenic’in en aktif borsası Bitforex’tir.

Osmosis (OSMO): Osmosis, likidite oluşturmak ve IBC özellikli token ticareti yapmak için kullanabilecekleri merkezi olmayan eşler arası blok zinciridir. Osmosis blok zinciri, ücretsiz, genel ve açık kaynaklı yazılımlardan oluşur. Osmosis, tüm zamanların en yüksek seviyesine (ATH) ) 3 Aralık 2021 tarihinde 26.83 dolarla ulaştı. 4 piyasa ve 2 borsada işlem gören Osmosis’in en aktif borsası Osmosis’tir.

Terra (LUNA): Terra, ödemelere ve ticarete odaklanarak, fiyatı istikrarlı kripto varlıklar için oluşturulmuş bir ağdır. Terra, tüm zamanların en yüksek fiyatına 5 Aralık 2021’de 77.62 dolarla ulaştı. En aktif borsası Binance olan Terra, 40 piyasada ve 18 borsada işlem görmektedir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version