Kriptolar:
30464
Bitcoin:
$62.115
% 1.07
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.36
Piyasa Değeri:
$2.29 T
% 1.43
Korku & Açgözlülük:
51 / 100
Bitcoin:
$ 62.115
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.29 T

GameStop, Roaring Kitty’nin 181 Milyon Dolarlık GME Yatırımı Sonrası %19 Arttı!

gamestop

Keith Gill, “Roaring Kitty” olarak bilinen yatırımcı, Reddit’te 181,4 milyon dolar değerinde GME hissesi ve alım opsiyonu sahibi olduğunu paylaştıktan sonra GameStop (GME) gece ticaretinde %19’un üzerinde artış gösterdi.

Roaring Kitty’nin Yatırım Açıklamasının Etkisi

2021 GME kısa sıkışmasının ana etkileyicisi olarak sıkça anılan Gill, 2 Haziran’da “DeepFuckingValue” hesabından Nisan 2021’den bu yana ilk kez Reddit’e gönderi yaptı.

5 milyon GME hissesi için 115,7 milyon dolar harcadığını ve alım opsiyonlarına 65,7 milyon dolar yatırdığını belirten bir görüntü paylaştı. GME’nin 21 Haziran’da en az 20 dolara ulaşacağını umuyor.

Gill’in görüntüsü, alım opsiyonlarında yaklaşık 2,5 milyon dolar zarar ederken, GME yatırımlarından 9,3 milyon dolardan fazla kazanç sağladığını ortaya koyuyor.

Gill’in Reddit gönderisinden sonra, Robinhood’un gece piyasalarında GME 20 dakika içinde %19,19 artarak 27,58 dolara yükseldi.

Google Finance’a göre, GameStop, 31 Mayıs Cuma günü 23,14 dolardan kapandı ve yıl boyunca hisseleri %38,8 arttı—muhtemelen Gill’in geri dönüşüyle uyumlu olarak.

Gill ayrıca X’te yeşil bir UNO geri dönüş kartı paylaştı, Mayıs ayındaki beklenmedik geri dönüşünden bu yana paylaştığı bir dizi belirsiz gönderi ve meme’lere ek olarak.

Bazıları, COVID-19 salgını sırasında GameStop hikayesinin odak noktası olarak Gill’i değerlendiriyor. Reddit yatırımcıları, başarısız olan fiziksel oyun mağazası perakendecisini kısaltarak hedge fonlarını devirdi.

Bu İlginizi Çekebilir: Finans Dünyasında Kripto Rüzgarı !!!

Bu faaliyetler, GameStop hisselerinin fiyatını bir ay içinde %1,000’in üzerine çıkardı.

Diğerleri de GameStop kısa sıkışmasının, Shiba Inu ve Dogecoin gibi şaka para birimlerinde perakendenin başka yerlere yönelmesiyle önemli bir fiyat artışının zeminini hazırladığını düşünüyor.

Gill, geçmişte GameStop kısa sıkışma anlatısıyla bağlantılı olarak tanınan r/wallstreetbets subreddit’inde gönderi yapmasıyla biliniyordu, ancak topluluk GME materyalinden uzaklaştı ve yöneticisi “zjz”, 3 Haziran’da “bu bir GameStop subreddit’i değil” dedi.

Gill’in son gönderisi, esas olarak GME spekülasyonlarına yönelik olduğu anlaşılan r/Superstonk subreddit’inde yapıldı.

Gill, r/wallstreetbets’te 16 Nisan’da yaptığı son gönderiye göre hisse başına 55,17 dolardan 20.000 GME hissesi tutuyordu. O zaman 19,9 milyon dolar kazanç sağlıyordu.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir