Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.699
% 0.54
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.699
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

GameStop, Kripto Yatırımlarını Azalttı

Oyun geliştiricisi GameStop, kripto ile ilgili yatırımlarını sınırlandırıyor.

Yılın ortalarından beri devam eden ve son krizlerle birlikte dalgalanan kripto piyasası, birçok şirketi zor duruma sokuyor. GameStop, geçtiğimiz günlerde mevcut ayı piyasası nedeniyle işten çıkarmalara başladığını duyurdu. Şirket, üçüncü çeyrek bilançolarının açıklanmasının ardından kripto bağlantısını azalttığını belirtti.

GameStop, Kripto Yatırımlarını En Aza İndiriyor

GameStop, kriptoyla bağlantılı yatırımlarını sınırlandırdı ve elinde şirketi zora sokacak kadar kripto para birimi tutmuyor.

Oyun geliştiricisi, Haziran ayında büyüme için kripto ve NFT faaliyetlerine başlayacağını duyurmuştu. Ancak, o dönemden beri krizler nedeniyle daha da gerileyen kripto borsası şirkete zora soktu. Önce işten çıkarmalar başlattı, şimdi de kripto yatırımlarını azaltıyor.

GameStop, geçtiğimiz günlerde 2022 için üçüncü çeyrek mali tablosunu yayınladı ve yaklaşık 95 milyon dolarlık bir kayıp gösterdi. Bu da şirketin kripto konusunda U dönüşü yapmasının en önemli sebebi.

Firmanın proaktif olarak kriptoya maruz kalmayı sınırladığını ve şu anda anlamlı miktarda herhangi bir tokena sahip olmadığını belirten CEO Matt Furlong, şunları söyledi:

“Oyun dünyasında dijital varlıklar için uzun vadeli bir potansiyel olduğuna inanmaya devam etmemize rağmen, bu alanda anlamlı bir hissedar sermayesini riske atmadık ve atmayacağız.”

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir